Windscribe yükledikten sonra internetin gitmesi

Arkadaşlar dün gece GeForce NOW'un TR kullanıcılarının yabancı sunucularına hizmeti kapatması nedeni ile VPN yükledim adı windscribe dün bir sıkıntı yoktu girdim oynadım PC'yi kapattım bu sabah açtım sağ altta internet yok dedi tıkladım bir windscribe yazıyor. Bir de kendi kablolu internetim yazıyor, windscribe tıkladım, oturum aç dedi. Kendiminkine tıkladım sorun gidericiyi açtı. Bende windscribe sildim, internet düzeldi. Neden oldu bu?

Arkadaşlar dün gece GeForce NOW'un TR kullanıcılarının yabancı sunucularına hizmeti kapatması nedeni ile VPN yükledim adı windscribe dün bir sıkıntı yoktu girdim oynadım PC'yi kapattım bu sabah açtım sağ altta internet yok dedi tıkladım bir windscribe yazıyor. Bir de kendi kablolu internetim yazıyor, windscribe tıkladım, oturum aç dedi. Kendiminkine tıkladım sorun gidericiyi açtı. Bende windscribe sildim, internet düzeldi. Neden oldu bu?
Her şeyden önce, siz neden GFN Avrupa'yı kullanıyorsunuz ki hâlâ? Zaten şu anda GFN Türkiye'nin 2. sunucusu olan İstanbul sunucusu açıldı ve bildiğim kadarıyla -yani en son okuduğum kadarıyla- o sunucuda herhangi bir bekleme olmadan 1 saatlik deneme süresini kullanabiliyorsunuz yani Free membership'den beklemeden yararlanabiliyorsunuz.

Her şeyden önce, siz neden GFN Avrupa'yı kullanıyorsunuz ki hâlâ? Zaten şu anda GFN Türkiye'nin 2. sunucusu olan İstanbul sunucusu açıldı ve bildiğim kadarıyla -yani en son okuduğum kadarıyla- o sunucuda herhangi bir bekleme olmadan 1 saatlik deneme süresini kullanabiliyorsunuz yani Free Membership'den beklemeden yararlanabiliyorsunuz.

Hocam bir giriyoruz 300 400 kişi var sırada onun yerine us giriyorum 10 ila 9 kişi oluyor siz hangisini seçerdiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı