Çözüldü Winflash.exe'yi üst üste çalıştırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mhmterdm_

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar MSI notebook'a driverlarını yüklerken farkında olmadan BIOS güncelleme aracı olan winflash adlı yüklemeyi de ard arda kurmuş kardeşim. Winflash.exe'yi çalıştırıp startlamış da yani. Ve her startlayışında fan sesi yükselip sonra azalmış. Bu durum donanıma bir zarar vermiş midir sizce? Vermişse nasıl anlaşılır? Daha yeni aldık bir de bilgisayarı.

Şu resimleri de koyuyorum birisi bana donanımımda rakamsal olarak bir sıkıntı olup olmadığını söyleyebilir mi?

Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı1.PNG Ekran Alıntısı2.PNG Ekran Alıntısı3.PNG Ekran Alıntısı4.PNG Ekran Alıntısı5.PNG Ekran Alıntısı7.PNG

Bir sorun gözükmüyor.

Bir sorun gözükmüyor.

Winflash.exe bir soruna sebep olmuş olsa bu resimlerden anlaşılırdı değil mi hocam? Siz bir sorunu yoktur diyorsunuz yani? Kusura bakmayın içim hiç rahat değil daha dün dünyanın parasını saydık bilgisayara korkuyorum ben de.

İşlemi başlattıysa birkaç kere aynı BIOS sürümünü flashlamıştır. Zaten bir sorun olsa hata verirdi veya hiç açılmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı