5600 un rakibi bile degil 12100F hocam DK sistemi yukseltip almak daha mantikli.Peki şimdi DK sistemini mi yükseltip almalıyım yoksa HAQQUS mu? Eğer çok fark yoksa hangisi olmalı bunun sonucunda net şekilde?
5600 un rakibi bile degil 12100F hocam DK sistemi yukseltip almak daha mantikli.Peki şimdi DK sistemini mi yükseltip almalıyım yoksa HAQQUS mu? Eğer çok fark yoksa hangisi olmalı bunun sonucunda net şekilde?
Anladım çok teşekkürler herkese.5600 un rakibi bile degil 12100F hocam DK sistemi yukseltip almak daha mantikli.
ya da yukarıdaki DK sistemin islemcisini 5600 yapip alin.![]()
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Neden ön yargım olduğu hakkında bir fikrim yok açıkçası. Eskilerden gelen bir şey sanırsam. AMD sıkıntılı Intel ve NVIDIA daha iyi sağlam gibi şeyler aklımda kalmış. Hep AMD denildiğinde ısınma sorunları tarzı şeylerde aklıma geliyor direkt. Bu ön yargımı da kırmak istiyorum gerçi ama emin olamıyorum. NVIDIA sanki daha iyi gibi RTX teknolojisi falan daha çok albenisi var gibi. Bir de böyle sistem işlerini eskisi gibi anlamıyorum ikinci sistem daha iyi ve uzun süre götürecekse onu tercih ederim.
F/P bir sistem tercihim son çıkan teknolojileri çok takip edemedim. Bütçem 11-13bin arası.
Benim attığım AMD sistem ile olan farkı nedir acaba?
Dk-4 daha iyi bir sistem olabilir sizin için. RTX teknolojisi var fakat o kart dediğim gibi 2060'dan bile zayıf. AMD tarafındada açılıyor RTX diye biliyorum ama o kadar başarılı değil...
Her türlü oyunu sıkıntısız orta yüksek ayarlarda açsın sağlam olsun uzun süre götürsün de varsın RTX başarısız olsun açmasam da olur onu.
50 60 larda geziyor.Mech serisi ısınıyor mu hala?
Oyun konusunda AMD sistemi tercih etmeniz daha mantikli verim performans ve uzun omurlu olmasi acisindan.Her türlü oyunu sıkıntısız orta yüksek ayarlarda açsın sağlam olsun uzun süre götürsün de varsın RTX başarısız olsun açmasam da olur onu.
RX6600'lü dk-4 sistemi alın o zaman. 3050'yi ezip geçen bir kart performans konusunda. FSR'da açabilirsin.
İşlemciyi 5600'e yükseltmeli miyim peki? Yoksa gerek yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.