Winlator ne işe yarar?

Alparslan3417

Centipat
Daha fazla  
S23 Ultra telefonum var. Winlator kurup basit oyunları oynayabilir miyim? Xbox Series S'den yansıtarak oynamayı denedim ama internet yüzünden oynayamadım. Depolamam 512 GB, 12 GB RAM ve 8 GB sanal RAM açma imkanım var. GTA 4 gibi oyunları 30 FPS+ ile oynayabilir miyim? Telefonu OTG ile monitöre bağlayacağım.

Laptopum var, 5700U işlemcili, ama ben okulda vs. oynamaktan bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra telefonum var. Winlator kurup basit oyunları oynayabilir miyim? Xbox Series S'den yansıtarak oynamayı denedim ama internet yüzünden oynayamadım. Depolamam 512 GB, 12 GB RAM ve 8 GB sanal RAM açma imkanım var. GTA 4 gibi oyunları 30 FPS+ ile oynayabilir miyim? Telefonu OTG ile monitöre bağlayacağım.

Laptopum var, 5700U işlemcili, ama ben okulda vs. oynamaktan bahsediyorum.
Oynarsın. MOBOX daha iyi ve optimize onu kullan. Winlator tavsiye etmiyorum.

Sanırım hayır. Kurulum dosyasını içeri aktararak deneyebilirsiniz fakat oyunu indirmem için telefonu bayağı açık bırakmanız lazım.

Hmm tamam anladım o zaman ben hiç bulaşmayım ya yüklü miktarda para var hesaplarda hiç uğruna risk almayalım evde Xbox'ya da laptopdan oynarım cevaplarınız için teşekkürler.

Hmm tamam anladım o zaman ben hiç bulaşmayım ya yüklü miktarda para var hesaplarda hiç uğruna risk almayalım evde Xbox'ya da laptopdan oynarım cevaplarınız için teşekkürler.
En iyisi. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı