Winrar Çıkartma Yaptığı Yolu Değiştirme

Mstfymrtc

Hectopat
Merhabalar, bildiğimiz gibi çıkartma programları bir arşivin içindeki dosyayı çıkartmaya çalıştığımızda - örneğin dosyayı D dizinine çıkartmak istiyoruz - C:\Users\Kullanıcı\AppData\Local\Temp yoluna çıkartıyor, çıkartma bittiğinde ise çıkartılan dosyayı D dizinine kopyalıyor. Acaba dosyayı direkt olarak D dizinine çıkartma gibi bir imkanımız var mı?

Var. Dosyaya sağ tıklayıp çıkart dersen doğrudan istediğin yere çıkarır. Ama Winrar'ı açıp da dosyayı fare ile sürükleyerek çıkarırsan Temp'e atar. Ama dediğim gibi sağ tıklarsan Temp kullanmaz.

Bu arada WinRAR 5.00 kullanmanız da tavsiye edeyim sözü gelmişken:

https://www.technopat.net/forum/diger-yazilimlar/20204-winrar-5-00-beta-4-a.html

Abi maalesef sağ tık yaptığımda seçenek menüsü çıkmıyor çünkü çıkartacağım dosyanın uzantısı 001. Ama "Birlikte Aç - Winrar" yolunu izledim ve programın arayüzünden çıkartma işlemini yaptım, işe yaradı. Çok teşekkür ederim. Ayrıca üstü sürüme de geçiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı