Çözüldü WinRAR'dan dosya çıkarırken PC donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anatolia43

Centipat
Daha fazla  
Selam MSI M371 500GB SSD kullanıyorum WinRAR'dan dosya çıkarırken PC aşırı yavaşlıyor ve WinRAR bazı yerlerde donuyor aynı şekilde Chroma girmek istediğimde açılması 15 20 saniye sürüyor ne yapabilirim?

Çözüm

Genellikle %10-20 arasında boş bir alanın kalmasını tavsiye ediyorlar. Windows kurulu olan diskinize sağ tıklayıp diski temizle, daha sonra sistem dosyalarını temizle bölümünden de eski Windows güncellemeleri dahil bir temizlik yapın. Windows + R , daha sonra temp ve %temp% konumlarında temizlik yapın. İndirilenleri gözden geçirin biraz yer açmaya çalışın anlayacağınız.
Selam MSI M371 500GB SSD kullanıyorum WinRAR'dan dosya çıkarırken PC aşırı yavaşlıyor ve WinRAR bazı yerlerde donuyor aynı şekilde Chroma girmek istediğimde açılması 15 20 saniye sürüyor ne yapabilirim?

Tam sistem özelliklerin nedir?

Tüm arşivlenmiş dosyalarda böyle mi oluyor, yoksa sadece bu arşiv veya arşiv formatına özgü bir sorun mu?

7-ZIP ile dener misin bir de?

Ne kadar boş alan var SSD'de?

38 GB kadar.

Tam sistem özelliklerin nedir?

Tüm arşivlenmiş dosyalarda böyle mi oluyor, yoksa sadece bu arşiv veya arşiv formatına özgü bir sorun mu?

7-ZIP ile dener misin bir de?

Denedim hocam onda fazla olmadı durduğu yerler oldu ama PC takılmadı.
RTX 3060 12 GB.
Intel i3 12100F işlemci.
16 GB 3200MHz işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
38 GB kadar

Denedim hocam onda fazla olmadı durduğu yerler oldu ama PC takılmadı.
RTX 3060 12 GB
Intel i3 12100F işlemci
16 GB 3200MHz işlemci

7ZIP kullanın o halde. Hem özgür hem de gerçekten ücretsiz güzel bir yazılım. WinRAR kullandığım dönem bana da birkaç defa sorun yaşatmıştı.

Genellikle %10-20 arasında boş bir alanın kalmasını tavsiye ediyorlar. Windows kurulu olan diskinize sağ tıklayıp diski temizle, daha sonra sistem dosyalarını temizle bölümünden de eski Windows güncellemeleri dahil bir temizlik yapın. Windows + R , daha sonra temp ve %temp% konumlarında temizlik yapın. İndirilenleri gözden geçirin biraz yer açmaya çalışın anlayacağınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genellikle %10-20 arasında boş bir alanın kalmasını tavsiye ediyorlar. Windows kurulu olan diskinize sağ tıklayıp diski temizle, daha sonra sistem dosyalarını temizle bölümünden de eski Windows güncellemeleri dahil bir temizlik yapın. Windows + R, daha sonra temp ve %temp% konumlarında temizlik yapın. İndirilenleri gözden geçirin biraz yer açmaya çalışın anlayacağınız.

1 2 oyun sildim ve 90 GB yer açıldı sorunun büyük ölçüde gittiğini gördüm teşekkürler.

7ZIP kullanın o halde. Hem özgür hem de gerçekten ücretsiz güzel bir yazılım. WinRAR kullandığım dönem bana da birkaç defa sorun yaşatmıştı.

Bende böyle giderse 7 ZIP geçeceğim hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı