walter wick
Kilopat
Daha fazla
VPN sunucusu WARP'a bağlanıyor, kullanıcı da VPN'e bağlanıyordur.Bir tane VPN gördüm adamın wireguard Config'i Hollanda WARP üzerinden çıkıyor, normalde WARP hangi ülkeden bağlanında o ülkeden IP veriyor ama Hollanda IP veriyor.
Benim de wireguard VPN'im var ama nasıl WARP üzerinden çıkartabilirm? Adama sordum söylemiyor.
@Dümdüz
@Disty
Eki Görüntüle 2154673
VPN sunucusu WARP'a bağlanıyor, kullanıcı da VPN'e bağlanıyordur.
![]()
WARP with legacy VPN
The Cloudflare WARP client can run alongside most legacy third-party VPNs. Because the WARP client and third-party VPN client both enforce firewall, routing, and DNS rules on your local device, the two products will compete with each other for control over IP and DNS traffic. To ensure...developers.cloudflare.com
Müsait olsam bir rehber hazırlardım hocam da müsait olamıyorum maalesef.. Attığım link İngilizce olsa da nasıl yapılabileceğini anlatıyor.Hocam hiçbir şey anlamadım, acaba anlatabilir misiniz?
Sunucum var, WARP Config var.
Müsait olsam bir rehber hazırlardım hocam da müsait olamıyorum maalesef. Attığım link İngilizce olsa da nasıl yapılabileceğini anlatıyor.
Müsait olsam bir rehber hazırlardım hocam da müsait olamıyorum maalesef. Attığım link İngilizce olsa da nasıl yapılabileceğini anlatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.