Wireless adaptör ping yapıyor

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, bir süredir telefonumu PC'ye bağlayıp interneti kullanıyordum fakat telefonumu kullanmamı zorlaştırdığı için TP-Link Wi-Fi adaptör satın aldım. Ortalama 100Mbps download ve 20 upload alıyorum fakat oyunlarda ani ping çıkması yaşıyorum, anakartımdaki Wi-Fi portunu ekran kartım kapattığı için USB olarak aldım modeli Archer TX50uh AX300, bu ping sorununu çözmenin bir yolu var mı? Modem ile aramda yaklaşık 3 oda var ve kablo çekmem imkansız durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Off aynı sorunu yaşıyorum rezz.

Telefonun içinde 1 liradan küçük boyutta parça 1500 liralık cihazdan iyi çalışıyor çıldırıcam sorun çözülmezse telefondaki Wi-Fi kartını parça olarak bulup PC'ye bir şekilde takmaya çalışacağım herhalde.

Wifi adaptör isterse 200tl lik olsun isterse 1500tl olsun hepsi aynı hepsi tıtık çalışıyor. Anakartın kendisinde var ise o çok daha kaliteli çalışıyor. Tavsiyem Repeater alıp onun ile kablolu bağlanmanız olacaktır.

Maalesef onun için bir bütçem yok elimde eski bir modem var bunu ona çevirme ihtimalim varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…