Merhaba, bir süredir telefonumu PC'ye bağlayıp interneti kullanıyordum fakat telefonumu kullanmamı zorlaştırdığı için TP-Link Wi-Fi adaptör satın aldım. Ortalama 100Mbps download ve 20 upload alıyorum fakat oyunlarda ani ping çıkması yaşıyorum, anakartımdaki Wi-Fi portunu ekran kartım kapattığı için USB olarak aldım modeli Archer TX50uh AX300, bu ping sorununu çözmenin bir yolu var mı? Modem ile aramda yaklaşık 3 oda var ve kablo çekmem imkansız durumda.
Telefonun içinde 1 liradan küçük boyutta parça 1500 liralık cihazdan iyi çalışıyor çıldırıcam sorun çözülmezse telefondaki Wi-Fi kartını parça olarak bulup PC'ye bir şekilde takmaya çalışacağım herhalde.
Wifi adaptör isterse 200tl lik olsun isterse 1500tl olsun hepsi aynı hepsi tıtık çalışıyor. Anakartın kendisinde var ise o çok daha kaliteli çalışıyor. Tavsiyem Repeater alıp onun ile kablolu bağlanmanız olacaktır.
Wi-Fi adaptör isterse 200TL'lik olsun isterse 1500TL olsun hepsi aynı hepsi tıtık çalışıyor. Anakartın kendisinde var ise o çok daha kaliteli çalışıyor. Tavsiyem repeater alıp onun ile kablolu bağlanmanız olacaktır.