Çözüldü Wireless ağı kopma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Wireless üzerinden internete bağlandığımda kısa sürede internet gidiyor. Bazen de bağlamıyor. Telefondan Wireless bağlandığımda sorun yok. Bunun çözümünü sizlerden öğrenebilmem mümkün mü_
Tekrar herkese merhaba. PC kasasına wireless ağ alıcısı taktım. Sorun çözülmüştür. Bu durumla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar olursa bir wireless alıcısı taksınlar. Sorunları çözülecektir. Teseķkürler.

Masaüstü PC'nizin wireless alıcı modülü muhtemelen sıkıntılıymış demek ki, bunu farketmeniz ve yeni ağ modülü (adaptörüyle) değiştirmeniz iyi olmuştur. Geçenlerde de benim dizüstü sadece wireless'tayken aşırı yavaş çalışıyordu. Ama bir kopma ise durumu yoktu. Bir iç bağlantı (temas) sıkıntısı olduğu ise çok belirgindi. Wireless modülünü plastik kapağını açıarak dışarıya çıkardım ve tüm anakart iç bağlantılarını alkolle temizleyip yeniden sıkıştırarak kendi yerine monte ettim, eskisi gibi oldu. Bu da ek bilgi olarak aklınızda sürekli bulunsun. Kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı