Çözüldü Wireless "Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)" Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

celil123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar birkaç saat önce küçük kardeşime oyun oynaması için bilgisayarımı verdim ve geldiğimde Wireless'in çalışmadığını fark ettim. Sürücüyü güncelleştirme ve yeniden başlatma gibi şeyleri denesem de başarılı olamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Windows güncellmesi geldikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım bu sefer de Wi-Fi'yi açamıyorum. Wi-Fi'nin üzerine tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    63,8 KB · Görüntüleme: 432
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 315
BIOS'a girip restore to defaults gibi bir seçeneği seçip onayladım. Herhangi bir veri kaybı olmamakla beraber sorunum çözüldü.

Ya sen adamsın ya, Allah razı olsun dostum. 2 gündür uğrasıyordum. Çok sağ ol.
BIOS'a girip restore to defaults gibi bir seçeneği seçip onayladım. Herhangi bir veri kaybı olmamakla beraber sorunum çözüldü.
Ya sen adamsın ya allah razı olsun 2 gündür uğrasıyordum çözdüm sayende saolasın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı