Wireless Fury X incelemesi

• Konuyu başlatan Silco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.724
Klasik Rampage, çok ses var ama kaliteli degil. Wireless yine idare eder kullanılır ama ben hayatım boyunca bu kadar leş bir kablolu kulaklık deneyimi yaşamadım. Ses sanki boşluktan geliyorü, böyle tiz derinden gelen ses olamaz. Almayın, aldırmayın üstelik iade etmek istediğimde bana verilen yanıt yatmadan önce sarja takın kablolu kullanmassanız. + Yön olarak pedleri kaliteli sadece ama sadece Wireless almak için alan arkadaşlar alsın.

Aynı kulaklığa sahibim, sesler son derece iyi.
Müzik performansı Cloud II gibi rakip kulaklığından daha iyi.
Arctis 3 ve 5'den de daha iyi, yani çok ses var ama kaliteli.
Kablolu iken ise hiçbir pronlem yok, leş falan olmuyor.
Belli seviyeye kadar wireless ile aynı kalitede fakat ses şiddeti USB dolayısıyla daha yüksek.
Tiz, mid ve özellikle bass olarak son derece başarılı.
Ses kasma konusunda da oyuncu kulaklığı olduğunu belli ediyor.
7.1 özelliği de son derece işlevsel, pedleri de dediğin gibi gayet yumuşak ve rahat.
Her türlü de tavsiye ederim, bu fiyata ise harika.

Bahsi geçen ürünün çindeki herhangi bir modelle birebir olmadığı düşüncesindeyim.
FuryLevel kanalı Rampage ile 1 yılda tasarladılar ürünü. Adını da kanaldan alıyor zaten. Dış tasarımın Cloud 2'den esinlenildiğini söyledi zaten kanal sahibi. Diyeceğim o ki uğraşılmış bir model.
Kimse beni bu tip kanalların sempatizanı ilan etmesin ama gerçek bu.

Aynısı değil, sadece tasarım aynı.
Ses kaliteleri farklı, değişiklikler var Fury X'de.
En azından Furylevell öyle dedi.

@87546 Daha önce onun videolarını izlemiştim de Çin merkezli ve üretimli firmaların yerli (Türk malı) olduğunu iddia ediyordu. Onun dediğine mi inanıyorsun?
Evet, 7 ay bu kulaklığı çıkarmak için çalışan Faruk Ayrılmak'a inanıyorum.
Gayet de memnunum, hiçbir sıkıntı yok.

Evet, 7 ay bu kulaklığı çıkarmak için çalışan Faruk Ayrılmak'a inanıyorum.
Gayet de memnunum, hiçbir sıkıntı yok.
Ben ürün kötü ya da memnun kalmazsın demiyorum, memnun kalacağımı düşündüğüm için kendime de farklı isimlisini sipariş ettim zaten. Ancak ürün ne kadar iyi olursa olsun ortada bir yalan var ve bu etik bir şey değil. Ayrıca bu çok güvenilir olan (!) Faruk`un daha önceki vukuatına da (Kaldırılan Fight! başlıklı video, yerli olayı) şuradan ulaşabilirsin: Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında - Technopat Sosyal

Neyse, konuyu dağıtmayalım. Bu kulaklıktan ben de sipariş verdim ve fiyatı gayet uygun gözüküyor. Bluetooth bağlantısı olsaymış iyi olurmuş, ayrıca kablosuz ve jak modundaykenki ses kontrol tekerleği garip bir yere yerleştirilmiş gibi. Bu eksiklikler göz ardı edilebilir çünkü fiyatı vergiler dahilken Stinger Core 7.1, TUF H3, HS50 Pro, G332, Kraken X, Arctis 1 gibi giriş seviyesi kablolu kulaklıklardan bile uygun. Daha önce HS50 Pro, Kraken X ve Arctis 1 kullanmıştım aralarından; onlarla da karşılaştıracağım gelince.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…