Wireless ile Ping'in alakası var mı ?

Quyutots

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Gerçekten benim için önemli olan bir konu. Wireless'in ping ile alakası var mı ? Mesela LoL'de 70 ping'de oynarken aniden 400-500'lere çıkeıyor. 20-30 saniye sonra düzeliyor. Çogu zmaan böyle oluyor. Bazen sabit 70 oynuyorum. Bunun wireless ile alakası var mıdır ? Yukardaki komşum ile ortak kullanıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wireless'ta ping kesinlikle yüksek olur. Ama burada asıl sorun komşun upload yaparken oluyor. En ufak bir dosya upload etmesi, sesli görüşme başlatması Asimetrik DSL hattını felç eder. Çünkü adı üstünde, asimetrik dijital abone hattı, ADSL :)

Aramızda en fazla 5-10 metre uzaklık var komşu ile, çok az yani. Bana pingimin sabit olacagı kaliteli bir wireless önerirmisiniz max bütçe 80 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
70 Ping TR şartlarında LoL için normal. Paranızı çöpe atmanızı istemem. Ben öneri yaparım ama komşu interneti kullanırken sizin ping yine felç olur. Ethernet kablosu alın o parayla, daha karlı olur emin olun.

Evet 70 ping gayet iyi ama aniden 400 e çıkıp 10-20 saniye sonra düzelmesi garip degilmi komşum upload yapmıyacagına eminim en fazla web sayfalarına girer birde gece pingim 70 sabit oluyor nerdeyse acaba komşumun kullandıgı içinmi ping ?

Ayni sorun bizim evde de var. Ayni modeme 4 bilgisayar giriyoz, masaüstü kablo ile bağlandığı için diğerlerinde ping varken onda gayet stabil oynayabiliyorsun. Çare kablo ile bağlanmakta, switch ile dagitiyoruz.

Bende lol oynuyorum. Kardeşim üniversiteye hazırlanıyor diye yan odaya tașımıştım pc yi ve airties Wireless adaptör ile bağlanıyorum modem yan odada yani. Evde kardeşimden başka internet kullanan yok. O evde yokken ping 47 Wireless olduğu halde ama o sadece telefonla bağlanınca bile ping 100 e vuruyor. Tivibu açınca ise 90-350 arası ping uçuyor. Kablolu bağlantı en iyi çözüm. Yada kendine bi internet hattı aldırmanı öneririm.2. kişi her türlü ping i uçuruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı