Wireless kulaklık önerisi

alperennn1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün Arctis1 Wireless modeli elime ulaştı fakat yüksek seslerde kulaklıgın bir tarafından cızırtı geldi. Kablolu denedim, başka bir PC'de denedim ama sorun devam etti. Ben de iadesini gerçekleştirdim. Bunun dışında kulaklık hoşuma gitti rahat ve kaliteli duruyordu. Acaba aynısından tekrar sipariş mi etsem yoksa daha iyi seçenekler var mı önerebileceğiniz? Lütfen kumaş padli modelleri önerin, eğer aradaki fiyat farkına değecekse bütçe 1500TL'ye kadar esnetilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak kısmının dönmeyişi biraz üzdü beni o kulaklıkta, ayrıca aradaki 700liraya değer bir fark olacak mı acaba?

Vallahi bilmem ama benim tanıdığım kullanıyor acayip rahat bir kulaklık ses kalitesi istiyorsanız HyperX alabilirsiniz o size kalmış ama G733'ün rahatlığı muhteşem ve evin son odasına gitseniz bile ses geliyor o konuda içiniz rahat olsun. Başka sorunuz varsa yanıtlarım her zaman buradayım.

Vallahi bilmem ama benim tanıdığım kullanıyor acayip rahat bir kulaklık ses kalitesi istiyorsanız HyperX alabilirsiniz o size kalmış ama G733'ün rahatlığı muhteşem ve evin son odasına gitseniz bile ses geliyor o konuda içiniz rahat olsun. Başka sorunuz varsa yanıtlarım her zaman buradayım.
Teşekkürler hızlı cevabınız için, açıkcası 1750+ bandına cıkınca artchis 7 wireless, razer ve asusun da bazı modelleri işin içine giriyor. Profesyonel müzik yapmıyorum veya oyunları profesyonel seviyesinde oynamıyorum. Kendi çapımda yayın yapıyorum sadece dolayısıyla mikrofonu çok kötü olmamalı, kulak padleri kumaş ve değiştirilebilir olmalı. Tabii fps oyunlarında ses kasma muhabbetini karşılayabilmeli. Aradığım çoğu özellik temel şeyler, bu yüzden 1750tl+ seviyelerine çıkmak istemiyorum pek.

Teşekkürler hızlı cevabınız için, açıkcası 1750+ bandına cıkınca artchis 7 Wireless, Razer ve ASUS'un da bazı modelleri işin içine giriyor. Profesyonel müzik yapmıyorum veya oyunları profesyonel seviyesinde oynamıyorum. Kendi çapımda yayın yapıyorum sadece dolayısıyla mikrofonu çok kötü olmamalı, kulak padleri kumaş ve değiştirilebilir olmalı. Tabii FPS oyunlarında ses kasma muhabbetini karşılayabilmeli. Aradığım çoğu özellik temel şeyler, bu yüzden 1750TL+ seviyelerine çıkmak istemiyorum pek.

Mikrofonlu kulaklık istiyorsanız orası ayrı G733'de de mevcut ama kullananlar pek memnun değil gibi Logitech G PRO X'e de bakabilirsiniz mikrofonu dışında G733'den daha eksi yanları var araştırırsanız detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

Mikrofonlu kulaklık istiyorsanız orası ayrı G733'de de mevcut ama kullananlar pek memnun değil gibi Logitech G PRO X'e de bakabilirsiniz mikrofonu dışında G733'den daha eksi yanları var araştırırsanız detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.
Logitech G PRO X modeli kablolu, kablosuz olan model de çok pahalı maalesef, onu elememin sebebi buydu.

Logitech G PRO X modeli kablolu, kablosuz olan model de çok pahalı maalesef, onu elememin sebebi buydu.

Vallahi benim de pek bir bilgim yok açıkcası rahatlık istiyorsanız Logitech ses kalitesi istiyorsanız HyperX alın size kalmış isterseniz almayabilirsinizde internetten bakın tanıtımlarına ama yüksek aboneli kanallara bakmayın genelde sponsorlu oluyorlar gereksiz övüyorlar.

Vallahi benim de pek bir bilgim yok açıkcası rahatlık istiyorsanız Logitech ses kalitesi istiyorsanız HyperX alın size kalmış isterseniz almayabilirsinizde internetten bakın tanıtımlarına ama yüksek aboneli kanallara bakmayın genelde sponsorlu oluyorlar gereksiz övüyorlar.
Teşekkürler, daha önce kullanmış veya şuan kullanan arkadaşların da önerilerini bekliyorum.
@Shuichi Tatsuo tavsiyelerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,

Bugün Arctis1 Wireless modeli elime ulaştı fakat yüksek seslerde kulaklıgın bir tarafından cızırtı geldi. Kablolu denedim, başka bir PC'de denedim ama sorun devam etti. Ben de iadesini gerçekleştirdim. Bunun dışında kulaklık hoşuma gitti rahat ve kaliteli duruyordu. Acaba aynısından tekrar sipariş mi etsem yoksa daha iyi seçenekler var mı önerebileceğiniz? Lütfen kumaş padli modelleri önerin, eğer aradaki fiyat farkına değecekse bütçe 1500TL'ye kadar esnetilebilir.

Sizce Arctis 1 Wireless size gelen mi sorunluydu yoksa yüksek seslere çıkınca gerçekten cızırtılı mıdır? Her yerde kullanılması, Arctis 7 ile aynı sürücülere sahip olması ve kablosuz olup dönebilmesi, mikrofonu kablosuza göre iyi olmasından ötürü bu kulaklığı almayı çok düşündüm. Sizce ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı