Wireless Utility açılışta hata veriyor

omrumbakitmz

Hectopat
Daha fazla  
Sistemime Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 kurdum. (Mavericks kuramadım ekran kartı yüzünden) İnternet için Everest 300M Wireless Adapter ürününü kullanıyorum. İlk birkaç hafta hiçbir sorun olmadan kullanıyorum. Birkaç hafta sonra Wireless Utility açılışta hata veriyor ve internete bağlanamıyorum. Wireless Utility'yi kaldırdım ve yeniden yükledim. Fakat sorun çözülmedi.

Bu sorun sürekli oluyor ve Mac OS X'i tekrar tekrar yüklemek zoruna kalıyorum.

Sistemim:

• Intel i3 530
  • Gigabyte H55M S2H
  • Gigabyte 9800 GT
  • Everest 300M Wireless Adapter

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar , bende mavericks kurdum. Fakat bende bu sorundan dolayı vazgeçtim. Elimde 2 tane harici wifi var. İkiside çalışmadı. Kext' leri de mevcut değil. Sizin buraya bakmanızda yarar var bende de wireless utility kuruluyor ama hata da vermiyor. Sadece açılmıyor. Kullandığım model RTL8187 sanırım, burada sizin modelinize ait kext mevut. Realtek RTL8191SE - Networking & Wireless - OSx86.net Hackintosh

Ben de wireles utility' nin açılma sorunu mac os 10.4 sürümü için uygun olduğundanmış. Acaba bir yönten yok mu ? 10.4 sürümüne uyumlu olan proğramı, 10.0 sürümünde çalıştırmak için iyi sosyallamalar.

Son düzenleme:
Verdiğiniz sitede Wireless Utility programı var. Ve 10.6 sürümü. Yüklesem bile aynı hatayı onun da vereceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı