Wise alternatifi uygulama var mı?

İngiltere'de kayıtlı şirketiniz var mı hocam ?
Şirketim yok. Almanya PayPal hesabım var. Wise uygulamasına euro gönderip, Türkiye Ziraat Bankası Euro hesabıma çekiyordum.

Wise kapanıyor diye duydum. Wise yerine, Payoneer deneyeceğim.

Uption İngiltere iban veriyor ve nedense onu PayPal kabul etmedi...

Şirketim yok. Almanya PayPal hesabım var. Wise uygulamasına euro gönderip, Türkiye Ziraat Bankası Euro hesabıma çekiyordum.

Wise kapanıyor diye duydum. Wise yerine, Payoneer deneyeceğim.

Uption İngiltere iban veriyor ve nedense onu PayPal kabul etmedi...
Vatandaşlık durumunuz nedir hocam ? Almanya paypalınız varsa almanya oturumunuz da var demektir. Wise, eğer bir şirket hesabıysa kapanmaz, yok eğer kişisel hesapsa adres kanıtları sunamadığınız zaman hesap gider. Paypal şu sıralar nedense (durum bendede aynı) High Street bankalardan ibanlar girebiliyorsunuz nedense. High street dediğim bankalarda HSBC Barclays vs. gibi şubeden hesap açabildiğiniz bankalar. Payoneer ekleyebilirsiniz, bende ekledim kullanıyorum.

Bir diğer konu ise SumUp kullanabilirsiniz (şirket açarak), SumUp gerçekten sağlam bir ödeme hizmeti ben ödemelerimi hep buradan alıyorum fiziksel kartımda var o şekilde kullanıyorum. Aslında şirket açsanız her iş çözülür, Wise'nin durumu sizi etkilemez vs.

Vatandaşlık durumunuz nedir hocam ? Almanya paypalınız varsa almanya oturumunuz da var demektir. Wise, eğer bir şirket hesabıysa kapanmaz, yok eğer kişisel hesapsa adres kanıtları sunamadığınız zaman hesap gider. Paypal şu sıralar nedense (durum bendede aynı) High Street bankalardan ibanlar girebiliyorsunuz nedense. High street dediğim bankalarda HSBC Barclays vs. gibi şubeden hesap açabildiğiniz bankalar. Payoneer ekleyebilirsiniz, bende ekledim kullanıyorum.

Bir diğer konu ise SumUp kullanabilirsiniz (şirket açarak), SumUp gerçekten sağlam bir ödeme hizmeti ben ödemelerimi hep buradan alıyorum fiziksel kartımda var o şekilde kullanıyorum. Aslında şirket açsanız her iş çözülür, Wise'nin durumu sizi etkilemez vs.
Yardım için teşekkür ediyorum. Mantık olarak, Wise Türkiye kısıtlaması getiriyor. Ben Almanya yapsam Wise ülke ayarlarını, adres vs ne isterse göndersem, Wise euro iban kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum? PayPal to Wise euro yolladım diyelim, Türkiye'de bulunan ziraat euro hesabıma Wise parayı yollar mı? Kafamda deli sorular. Wise bırakmak istemiyorum çünkü. 30 Ağustos sonrasında hepsini göreceğiz diye düşünüyorum. Öte yandan, Skrill kullanıyorum. O da güzel aslında. Bakiye euro ve %2 kesiyor, BTC gönderiyor anında. Yani Wise ülke şu an Türkiye ama Almanya olarak değiştirip kullanabilirsem devam ederim. Yok olmaz ise, Skrill to BTC olarak para çekeceğim...

Yardım için teşekkür ediyorum. Mantık olarak, Wise Türkiye kısıtlaması getiriyor. Ben Almanya yapsam Wise ülke ayarlarını, adres vs ne isterse göndersem, Wise euro iban kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum? PayPal to Wise euro yolladım diyelim, Türkiye'de bulunan ziraat euro hesabıma Wise parayı yollar mı? Kafamda deli sorular. Wise bırakmak istemiyorum çünkü. 30 Ağustos sonrasında hepsini göreceğiz diye düşünüyorum. Öte yandan, Skrill kullanıyorum. O da güzel aslında. Bakiye euro ve %2 kesiyor, BTC gönderiyor anında. Yani Wise ülke şu an Türkiye ama Almanya olarak değiştirip kullanabilirsem devam ederim. Yok olmaz ise, Skrill to BTC olarak para çekeceğim...
Gürcistan'da kendi adima Banka hesabım kartım var.
Oradayken paypall açtım fakat hesab icin iban ekleyemedim ...
Şimdi tatil bitti Türkiye'deyim.
Vpn dahil ne denediysem paypal giris ekran sonrası gelmiyor!!

Paypal ayar yapmak icinde mi ayarlama gerek var?

Gürcistan'da kendi adima Banka hesabım kartım var.
Oradayken paypall açtım fakat hesab icin iban ekleyemedim ...
Şimdi tatil bitti Türkiye'deyim.
Vpn dahil ne denediysem paypal giris ekran sonrası gelmiyor!!

Paypal ayar yapmak icinde mi ayarlama gerek var?
VPN kullanmıyorum. Türkiye'de de girip PayPal kullanıyorum. Hatta direkt olarak Payoneer IBAN ekledim ve 2 ufak ödeme gönderdi PayPal, tanıtmış oldum. Ama giren paradan %1 kesmesi, gönderirken de %2 kesmesi saçmalık. Ve günlerce beklemek.

Skrill toplam %2 kesiyor ve anında BTC gönderiyor.

1 ay sonra Wise hesabımın ülkesini Türkiye'den, Almanya'ya değiştirip kullanmayı düşünüyorum. Olur diye düşünüyorum. PayPal to Wise euro göndermeye devam ederim bu sayede.

Wise'den de Türkiye Ziraat Bankası Euro hesabıma gönderilir diye düşünüyorum. Yok olmaz ise, sadece skrill to btc kullanmayı düşünüyorum.

Ek olarak, UPTION Avrupa iban adresini kabul etmedi PayPal. Bu da ayrı bir konu...

VPN kullanmıyorum. Türkiye'de de girip PayPal kullanıyorum. Hatta direkt olarak Payoneer IBAN ekledim ve 2 ufak ödeme gönderdi PayPal, tanıtmış oldum. Ama giren paradan %1 kesmesi, gönderirken de %2 kesmesi saçmalık. Ve günlerce beklemek.

Skrill toplam %2 kesiyor ve anında BTC gönderiyor.

1 ay sonra Wise hesabımın ülkesini Türkiye'den, Almanya'ya değiştirip kullanmayı düşünüyorum. Olur diye düşünüyorum. PayPal to Wise euro göndermeye devam ederim bu sayede.

Wise'den de Türkiye Ziraat Bankası Euro hesabıma gönderilir diye düşünüyorum. Yok olmaz ise, sadece skrill to btc kullanmayı düşünüyorum.

Ek olarak, UPTION Avrupa iban adresini kabul etmedi PayPal. Bu da ayrı bir konu...
Ya ben neden normal yada vpn'siz paypal giremiyorum?
Ramazan Bayramı Gürcistan gittim.
Oradayken hem paypal hesabi hem
Normal gercek banka hesabi actim.

Iban kart bilgilerim mevcut (Gürcistan ait)
Fakat suan paypal hem site hem uygulama üzerinden açılmıyor.
Iban banka bilgilerimi ekleyemiyorum.

Son düzenleme:
Ya ben neden normal yada vpn'siz paypal giremiyorum?
Ramazan Bayramı Gürcistan gittim.
Oradayken hem paypal hesabi hem
Normal gercek banka hesabi actim.

Iban kart bilgilerim mevcut (Gürcistan ait)
Fakat suan paypal hem site hem uygulama üzerinden açılmıyor.
Iban banka bilgilerimi ekleyemiyorum.
Açılmama sebebi nedir? Gürcistan'a ait ikametgah, tel no, pasaport ekledin mi?

Açılmama sebebi nedir? Gürcistan'a ait ikametgah, tel no, pasaport ekledin mi?
Şimdi Ramazan bayramında gittim.
Kayıt oldum ..
Bankaya gidip ev adresi verip telefon no verip hesap açtım.
Suan GE...iban var...
Gürcistan ait hattim var suan aktif.
Gürcistan bankaya ait Iban,Kartim var.
Gürcistan Ev Adresi verebilirim ama benim adima fatura yok!!
Ayrica Pasaport Türkiye..

Uygulama açılıyor.
Mail sifre yaziyorum devami gelmiyor!
Ayarlar
Hesap ekleme
Banka bilgileri ekleyemiyorum..

Son düzenleme:
Şimdi Ramazan bayramında gittim.
Kayıt oldum ..
Bankaya gidip ev adresi verip telefon no verip hesap açtım.
Suan GE...iban var...
Gürcistan ait hattim var suan aktif.
Gürcistan bankaya ait Iban,Kartim var.
Gürcistan Ev Adresi verebilirim ama benim adima fatura yok!!
Ayrica Pasaport Türkiye..

Uygulama açılıyor.
Mail sifre yaziyorum devami gelmiyor!
Ayarlar
Hesap ekleme
Banka bilgileri ekleyemiyorum..
Maalesef oraya ait bir fatura ve pasaport göstermen gerekiyor. Başka türlü PayPal kullanamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı