Wish'ten drone almak

mustafadr12

Megapat
Merhaba, bundan önce "Wish'den balık oltası alma" adında bir konu açmıştım orada 5 TL iken 1 saat sonra 171 TL oldu ve bayağı da olumlu yorum vardı. Şimdi bir drone ilgimi çekti kızmayın ama o da 5TL😂 Çekiyor beni durduramıyorum. Sadece 5 TL başka bir ücret yok arkadaşlar. Drone'da bayağı bir yorum var herkese geliyor ama kullanımı zor diyorlar o olsun da. 500gr geçerse kayıt ettirmek falan gerekiyormuş sanırsam. Ürün özelliklerine bakıyorum ama bir şey demiyor bununla ilgili. Acaba kayıt ettirmek gerekir mi ve ne kadar gümrük ücreti alırlar.

( Bu arada 210 TL olmuş )
Sormak istediğim diğer bir konu ise misal 500Gr'dan fazla geldi. Kayıt yaptırmak gerekiyor dediler. Ben de fazla tutuyor diye yaptırmak istemiyorum. Dronu vereyim gitsin. Oluyor mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210415-233112_Wish.jpg
    Screenshot_20210415-233112_Wish.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210415-233128_Wish.jpg
    Screenshot_20210415-233128_Wish.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir daha 5TL olursa ve gerçekten geliyorsa alın gitsin. Gümrük ücretini de ödersiniz en azından can sıkıntısını bir şekilde geçiştirirsiniz. :)

Bir daha 5TL olursa ve gerçekten geliyorsa alın gitsin. Gümrük ücretini de ödersiniz en azından can sıkıntısını bir şekilde geçiştirirsiniz. :)
Hocam aldım zaten de kaç gr acaba emin değilim, kayıt isterlerse yaptırmasan nolur acaba.
Buradan alışveriş yapmayı sağlıklı bulmuyorum. Absürt absürt fiyatlar var.
Orası doğru hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı