Witcher 1-2 oynamadan Witcher 3 almak mantıklı mı?

Mantıklı ancak 1-2'nin hikayesini en ince ayrıntısına kadar okumalısınız, yoksa daha oyunun ilk sahnesinde 'ne oluyor acaba' diye ekrana boş boş bakarsınız.

Tavsiyem hiç değilse 2'yi oynamanız yönünde.
 
Ben bunun konusunu daha önce açmıştım. Önce Witcher 3 GOTY Edition aldım, sonra baktım Witcher 2 5₺ olmuş :) Almaktan zarar gelmez dedim aldım. Hikayesinş öğrenmekte fayda var.
 
Milenyum doğumlu grafik takıntılı bir çocuksanız oynamanıza gerek yok. Zaten hikaye anlaşılıyor diye gezinebilirsiniz. Hikaye anlaşılıyor gerek yok diyen arkadaşlar izlemek istediğiniz dizi ve filmlerin son saniyelerini izleyin. Nasil olsa konu anlaşılıyor.
 
Witcher 1 ve 2 indirimde almıştım o zaman ekran kartım HD 7450 idi. 1. oyunu bile ayarları en düştükte oynamıştım. Grafik ve dövüş mekaniklerini takıntı yapmadım eğer sizde yapmazsanız, alın efendim.
 
Diğer Witcher serisini oynamadan Witcher 3' ü bitirdim. Önerim Oyunun DLC' lerini kesin almanız. Özellikle Blood and Wine baya iyi.
 
Ben seriye ilk witcher 3 oynayıp başladım. Daha sonra 2 yi oynamayı denedim ama grafik olsun oyun yapısı olsun hiç sarmadı. İlk görevde bıraktım. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı