Witcher 1-2 oynamalı mıyım?

Xevanior

Megapat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
7.978
Makaleler
13
Çözümler
140
Witcher 1'i 16 saat oynadım ve açıkçası kombat sistemi, oynayışından dolayı sıkılıp bıraktım yaklaşık 1 ay önce, o zamandan bu yana hiç oynamadım.
Bir de oyunun ana hikayesinin 35 saat olması biraz can sıkıcı, normalde oyunun uzunluğuna takılmam ama eski bir oyun olduğu için iyice bayıyor.
Sizce Witcher 1'e devam etmeyi denemeli miyim yoksa 1'in hikayesini dinleyip 2'ye mi geçmeliyim ya da iki oyunu da atlayıp direk 3. oyunu mu oynamalıyım?
 
Son düzenleme:
1 eski olduğu için insanı sıkabilir ama bence 2 hala oynanır durumda eğer ondanda sıkılırsan 2 sininde hikayesini dinleyip 3'e geç ama bence 2'yi dene oynanır durumda benim için.
 
Witcher 1, eski. Oynanışta problemler yaşayabilirsin. Yine de herhangi videodan hikayesini dinle. Witcher 2, oynarsın. Witcher 3'e başlarsın ardından.
 
1. oyun ilk başlarda beni de sıkmıştı RPG seven biri olmama rağmen sonrasında aksiyon sistemine alıştım ve hikaye aldı götürdü birkaç yan görevler beraber 38 saat sürdü bitirmem. 16 saat bence iyi süre bence devamını getirin ve bitirin oyunu hikaye gerçekten çok sağlam.
2. oyuna zaten ditecek laf yok hem hikaye hem karakterler hem aksiyon sistemi gayet iyi durumda kesin oynayın. 2. oyunda birkaç seçimden dolayı komple bir bölüm değişiyor mesela.
 

Geri
Yukarı