Witcher 1-2 oynanmaz mı?

Çoğu kişi öve öve bitiremiyor ancak kişiye hitap etmiyorsa sarmıyor ve oynanmıyor, bende buna dahilim. Mesela Baldur's Gate 3, Elden Ring gibi oyunları da sevemedim. İlla övülüyor diye oynamaya çalışmak saçmalık bence.

Hocam bu oyunları da sevemediyseniz ne öneriyorsunuz merak ettim.

Hocam 4K OLED monitör ile girişeceğim hikayeli oyunlara yine de oynanmaz mı? Çünkü ben cidden bir oyuna başlayacaksam ilk oyundan başlamazsam içim rahat etmiyor.

Yani eski oyunlardanda eski bir mekaniği var deneyin ilk 5 dakikada anlarsınız zaten.

Hocam bir oyun oynamak için de öncesinde kitaplarını okumak gerekiyorsa ben komple Witcher serisini hiç oynamayim o zaman. Kitap okumayı seven biri değilim çünkü hiç uğraşamam. Bu Dost Kayaoğlu'nun mantığına göre bakarsak en hayırlısı benim bu seriye hiç bulaşmamam.
Diziyi izle 3. Oyunu oyna o zaman çok sarıyor

3 sezon 24 bölümlük diziyi mi diyorsunuz?

Tek dizisi var zaten ancak bütün oyunları oynayarak söylüyorum filme dayanamadım oyunda Triss turuncu saçlıyken filmde tamamen alakasız biri canlandırıyordu bakabilirsiniz fotoğraflara.
1721415013724.png

Tek dizisi var zaten ancak bütün oyunları oynayarak söylüyorum filme dayanamadım oyunda Triss turuncu saçlıyken filmde tamamen alakasız biri canlandırıyordu bakabilirsiniz fotoğraflara.
Eki Görüntüle 2258004
Hocam öyle küçük detaylara hiç takılmam. Tek derdim var o da hikayesi beni sarsın yeter. Yani diziyi izledikten sonra witcher 1'den başla diyorsunuz doğru mudur ? Bu şekilde yaparsam hikayede bir kopukluk yaşamam değil mi ?

1'ci oyun fazla eski ve kütük bir oyun ama gene de oynanabilir ama 1'ci oyundan sonra 2 sanki çaha atlamış gibi hem oynanış hemde grafiksel olarak çok büyük fark var.
3'cü oyunda da üsteki yazdıklarım gene + açık dünya.

1'ci oyun fazla eski ve kütük bir oyun ama gene de oynanabilir ama 1'ci oyundan sonra 2 de sanki çaha atlamış gibi hem oynanış hemde grafiksel olarak çok büyük fark var.
3'cü oyunda da üsteki yazdıklarım gene + açık dünya.
Hocam grafiklere ve mekaniklere çok takılmıyorum. Eski oyunları bile severek oynadığım oluyor çünkü. Sadece hikayesinde kopukluk olsun istemiyorum. O yüzden önce diziyi izleyip sonra 1'den oynamaya başlasam her şeyi anlarım değil mi ? Kitapları okuyamam sadece o benlik değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı