Witcher 1-2 oynanmaz mı?

Google'a witcher dizisi yazdım 3 sezonluk ve toplam 24 bölümlük dizi çıktı. Bunların hepsini izleyip ardından witcher 1'den başlayıp 3 dahil hepsini oynayın mı diyorsunuz doğru mu anladım ?
1 ve 2 yi oynamak size kalmış ben oynamadım onları. Geçen steam yaz indiriminde witcher 3 aldım ondan öncesinde de dizisine başlamıştım zaten. Bugün 3. Sezonun finalini izleyip bitireceğim. Sonrasında 1 ve 2. Oyunların özet videolarını izleyip 3. Oyuna başlayacağım. 3. Oyunu 1.5 saat kadar oynadım ama karakterleri olayları bildiğim için yine oynanabilir olduğunu düşünüyorum. Diziyi hiç izlemesem oyunun başında kimin ne olduğunu nasıl o konuma geldiklerini anlamayacaktım. Sadece diziyi izleyerek bile olsa karakterlerin hikayesini biliyosun en azından. Oyunlarını oynamak istemezsen dizisini izlemeni öneririm.

Hocam 4k oled monitör ile girişecem hikayeli oyunlara yine de oynanmaz mı ? Çünkü ben cidden bir oyuna başlayacaksam ilk oyundan başlamazsam içim rahat etmiyor.
Benim hayatımda oynadığım ilk hikayeli oyun ve gayet zevkli olabileceğini düşünüyorum. Normalde rekabetçi oyunlar oynuyordum.

Arkadaşlar kütüphanemde Witcher 1-2-3 mevcut. Arkadaşlarım direkt 3'ü oyna 1-2 oynanmaz diyor. Fakat ben hikaye kopukluğu falan olmaması açısından 1'den başlamayı düşünüyorum. Sizce 1-2 cidden oynanmayacak derecede kötü mü? Ve hikaye bağlantısı var mı?
Direkt 3ten başla, witcher 2 kayıtlarını kapat de öyle devam et ama yine de çoğu hatta tüm karakterler neredeyse 2. oyuna bağlı. 2. Oyun da oynanacak gibi değil o yüzden 2. oyunun kayıtları kapalı bir şekilde başla gitsin.

Mekanikler ve grafikleri hiç umursamıyorum. Hikayesi önemli benim iç

Hocam öyle küçük detaylara hiç takılmam. Tek derdim var o da hikayesi beni sarsın yeter. Yani diziyi izledikten sonra witcher 1'den başla diyorsunuz doğru mudur ? Bu şekilde yaparsam hikayede bir kopukluk yaşamam değil mi ?
Hayır yaşamazsınız. Hikayesinin özetini de şuradan okuyabilirsiniz. Bilmiyorsanız bir fikir sahibi olursunuz en azından. https://ortadunya.com/forum/viewtopic.php?t=24625&i=2

Hocam siz boşverin başkalarının ne düşündüğünü. Onların zevki değildir fakat belki sizin en sevdiğiniz dizi olacak bilemezsiniz. Kafanızda bir önyargıyla başlarsanız ister istemez itici gelir sevemezsiniz zaten. 3. Oyuna oyun olarak bakanlar tabii ki de sadece onu oynayıp geçebilirler ancak hikayesine odaklanırsanız asla sadece 3. Oyundan başlamanızı önermiyorum. Dizi de oyun da size kalmış tabii. Başlayın sevmezseniz devam etmezsiniz bu kadar basit. Ama en azından kendi fikriniz olur başkalarından etkilenmemiş olursunuz. Ben dizisini sevdim izledim fakat 1. Ve 2. Oyun grafikleri olsun mekanikleri olsun benim çok hoşuma gitmedi o yüzden oynamadım özetini izlemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı