moco391
Centipat
Daha fazla
1 ve 2 yi oynamak size kalmış ben oynamadım onları. Geçen steam yaz indiriminde witcher 3 aldım ondan öncesinde de dizisine başlamıştım zaten. Bugün 3. Sezonun finalini izleyip bitireceğim. Sonrasında 1 ve 2. Oyunların özet videolarını izleyip 3. Oyuna başlayacağım. 3. Oyunu 1.5 saat kadar oynadım ama karakterleri olayları bildiğim için yine oynanabilir olduğunu düşünüyorum. Diziyi hiç izlemesem oyunun başında kimin ne olduğunu nasıl o konuma geldiklerini anlamayacaktım. Sadece diziyi izleyerek bile olsa karakterlerin hikayesini biliyosun en azından. Oyunlarını oynamak istemezsen dizisini izlemeni öneririm.Google'a witcher dizisi yazdım 3 sezonluk ve toplam 24 bölümlük dizi çıktı. Bunların hepsini izleyip ardından witcher 1'den başlayıp 3 dahil hepsini oynayın mı diyorsunuz doğru mu anladım ?
Benim hayatımda oynadığım ilk hikayeli oyun ve gayet zevkli olabileceğini düşünüyorum. Normalde rekabetçi oyunlar oynuyordum.Hocam 4k oled monitör ile girişecem hikayeli oyunlara yine de oynanmaz mı ? Çünkü ben cidden bir oyuna başlayacaksam ilk oyundan başlamazsam içim rahat etmiyor.