Witcher 1 nasıldır, oynanır mı?

Çoğu insanın yaptığı yanlışı yapmışsınız. Serilere başlanırken önce eski oyunları oynanması daha uygun olur. Mekanikleri eskidir. Yeni oyunlara geçtikçe insanlara rahatlama gelir mekanikler daha da iyileşir, kalite daha da yükselir, seriye heyecan daha fazla duyulmaya başlar ama tam tersini yaparsan ne olur? Ferah mekaniklerden daha kaliteli bir oyundan önceki bir oyuna dönmek işkence gibidir katlanılmaz zordur oynaması. Ben de bir seriye başlarken elimden geldiğince önce en eskisinden başlayıp sonra yenisine doğru giderim. Oyun zevkimi katlandırırım. Witcher serisine başlamayı düşünen insanlara önerim Witcher 1-2-3 sonra 3. oyunun DLC'lerini oynayıp bitirin. Witcher 1 oynamayın diyenlere de kulak asmayın. İlk oyun çok pahalı da değil 2 TL gibi bir miktar. O 2 TL'nin hakkını da fazlasıyla verir. Mekaniklere çok takılan biriyseniz önce deneyin denemeden sadece birinin sözüyle direkt 2. oyundan başlamayın. Katlanamıyorsanız kendiniz görüp o zaman 2. oyuna geçin. Benim önerim dediğim gibi tüm serinin sırasıyla oynanması çünkü aşırı ucuzlar, belli bir kalitenin üstündeler ve fazla saat vaat ediyorlar.

Aynı fikirdeyim ama Witcher evrenine çok büyük sevgi duyuyorum. Bir yandan kitaplarını okurken, bir yandan da Witcher serisini birinci oyunundan itibaren bitiricem. Tek sorun yama kurarken hata vermesi.

Aynı fikirdeyim ama Witcher evrenine çok büyük sevgi duyuyorum. Bir yandan kitaplarını okurken, bir yandan da Witcher serisini birinci oyunundan itibaren bitiricem. Tek sorun yama kurarken hata vermesi.

Forumda şöyle bir yama var. İnsanlar kurarken sıkıntı çekmemişler. Bu yamayı kurmadan önce Steam'de oyun dosyalarını doğrulayın. Tüm dosyalar eski haline dönsün ondan sonra kurmayı deneyin.

Buyur hocam.
"The_Witcher_Türkçe_Yama_v4.9_PreFinal.exe" olan ana oyunun yaması, "The_Witcher_1_Yeni_Maceralar_DLC_TR_Yama_v1.0.exe" olan da kısa hikayelerin yaması.

Forumda şöyle bir yama var. İnsanlar kurarken sıkıntı çekmemişler. Bu yamayı kurmadan önce Steam'de oyun dosyalarını doğrulayın. Tüm dosyalar eski haline dönsün ondan sonra kurmayı deneyin.
denedim aynı zamanda dosya doğrulamak da aklıma geldi ama yamayı açınca hata veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı