Witcher 1 nasıldır, oynanır mı?

Oynanış sinirini bozabilir.Belli bi yere geldikten sonra oynanışa alışıyorsunuz.Hikayesi güzeldir.Oynamanızı tavsiye ederim.

Çok kanser bir oynanışı var remake getirilmesini istediğim oyunların başında gelir.

Witcher 1 türkçe yama kurulmuyor ve 'Couldn't read TOC' diye hata veriyor. Nedendir sizce?
Witcher 3'ten sonra küfür gibi gelir o oyun. 2. ve 3. oyuna saatlerini gömmüş biri olarak 1. oyunun videolarını ve hikayesini izledim. Hiç bulaşmadım. Akıl sağlığımı bozamam.
Bi denicem bakalım

Witcher 3'ü dlcleri ile beraber bitirdim. Sizce Witcher 1 oynasam sarar mı?
Oyun güzel mi?

Çoğu insanın yaptığı yanlışı yapmışsınız. Serilere başlanırken önce eski oyunları oynanması daha uygun olur. Mekanikleri eskidir. Yeni oyunlara geçtikçe insanlara rahatlama gelir mekanikler daha da iyileşir, kalite daha da yükselir, seriye heyecan daha fazla duyulmaya başlar ama tam tersini yaparsan ne olur? Ferah mekaniklerden daha kaliteli bir oyundan önceki bir oyuna dönmek işkence gibidir katlanılmaz zordur oynaması. Ben de bir seriye başlarken elimden geldiğince önce en eskisinden başlayıp sonra yenisine doğru giderim. Oyun zevkimi katlandırırım. Witcher serisine başlamayı düşünen insanlara önerim Witcher 1-2-3 sonra 3. oyunun DLC'lerini oynayıp bitirin. Witcher 1 oynamayın diyenlere de kulak asmayın. İlk oyun çok pahalı da değil 2 TL gibi bir miktar. O 2 TL'nin hakkını da fazlasıyla verir. Mekaniklere çok takılan biriyseniz önce deneyin denemeden sadece birinin sözüyle direkt 2. oyundan başlamayın. Katlanamıyorsanız kendiniz oynayarak görüp o zaman 2. oyuna geçin. Benim önerim dediğim gibi tüm serinin sırasıyla oynanması çünkü aşırı ucuzlar, belli bir kalitenin üstündeler ve fazla saat vaat ediyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı