Witcher 1 oynamadan Witcher 2 ve 3 oynamak

İndirim bitti çoktan, GOTY versiyonu 75 TL. Oyunu iade etsem indirimdeyken aldığım para hesabıma yatacak, indirimde 20 TL civarı parayla almıştım oyunu. O kadar para verebileceğimi sanmıyorum.
Keşke 5TL daha verip o şekilde alsaydın çünkü o DLC ler ana hikaye gibi farklı hikayeler anlatıyorlar hatta Blood and Wind DLC'si farklı bir haritada geçiyor. Çok sık indirime giren bir seri, bir ay sonra cadılar bayramı var. Kesin olarak bir şey diyemesem de sen Witcher 2 oynayıp bitirene kadar tekrar indirime girebilir. Karar sana kalmış.
 
Dövüş mekanikleri bence zor değil ve basit, alışması kolay oldu benim için. Normalde her seriyi normal zorlukta oynarım, ancak nedense bu sefer en kolay moda aldım, rakipler çok kolay ölüyor. Oyunu 2,70 TL'ye aldım ve şu anda oyunun 12. Saatindeyim. Çok ucuz bir miktara keyifli ve uzun oyun deneyimim oldu.
Doğru bir seçim yapmışsın, iyi bir rpg'yi oynama fırsatını kaçırmamış oldun. 2 TL gibi bir fiyata ben daha iyi bir oyun oynamadım mesela.

İndirim bitti çoktan, GOTY versiyonu 75 TL. Oyunu iade etsem indirimdeyken aldığım para hesabıma yatacak, indirimde 20 TL civarı parayla almıştım oyunu. O kadar para verebileceğimi sanmıyorum.
Bence böyle yapman daha iyi olmuş ben ana oyunu - Witcher 3'ü kastediyorum - 2017'nin haziranında bitirmiştim. 2018'in başlarında da gittim 2 hikaye dlc'sinin bulunduğu Expansion Pass'i aldım. Böylesi benim için daha iyi oldu, öyle güzel bir oyun ki hasret duyuyorsun. Şimdi sahip olsan direkt bitirecektin belki, böyle olunca ilaç gibi geliyor. Sevdiğine kavuşmuş gibi oluyorsun :)
 
Son düzenleme:
İlk oyunu oynamak gerçekten büyük challenge ama hikayesi falan harika ve save aktarma olayı var. Yani ilk oyunda verdiğin kararlar 2. oyunu hatta 2. oyunu etkilediği için 3. oyunu bile etkiliyor. Sırf bu yüzden bile oynanır. Atmosferi, müzikleri, diyalogları da çok güzel. Ben Witcher 3 oynayacağım zaman tekrardan ilk 2 oyunu oynuyorum.
 

Geri
Yukarı