Eğer gerçekten sadece hikaye olarak bakacaksan bence hikayesi ikinci oyuna göre kat kat daha iyidir. Hem fiyatına da bakıldığında pişman olacağınızı düşünmüyorum.Grafik anlamında değil, hikayesi falan sarar mı?
Ama arkadaşın da dediği gibi oynanışı bu kadar leş çok az oyun var piyasada. Alışırsan gene bi şekilde bitiriyorsun.Hikayesi sarar ama oynanış çok kötü, çok hantal. Ben çok ucuz diye satın almıştım. Kriz geçirdim iade ettim.
Alışman gereken bir sistemi var standart şemalardan oldukça uzak ama alışırsan bir şekilde gidiyor dediğim gibi. Piyasadaki benzer oyunlara hatta serinin devam oyunlarına bile baktığında oynanışı sönük kalan tek witcher oyunu budur.Hikayesi süper. Oynanır. Abartıldığı kadar kötü bir oynanışı da yok, oynamaya başlarken hiçbir yorumu okumadan girdim, ancak bitirdikten sonra dank etti oynanışın hantallığı. Bu oyunun oynanışı kötüyse Gothic 2'ninki yerin dibi.
Oynayalı çok oldu ama kontrolü çoğunlukla fare üzerindendi diye hatırlıyorum yanlışsam yine düzeltirsiniz de şahsen bi 40 saat gömmüşlüğüm var bu oyuna. Kesinlikle şans verilmesi gerekiyor bence.Ben 1 saat oynadım hala ne ile, nasıl vuracağımı kavrayamadım. Belki yine bir şans veririm.
Oynayalı çok oldu ama kontrolü çoğunlukla fare üzerindendi diye hatırlıyorum yanlışsam yine düzeltirsiniz de şahsen bir 40 saat gömmüşlüğüm var bu oyuna. Kesinlikle şans verilmesi gerekiyor bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.