Witcher 1 oynanır mı?

alper004522

Femtopat
Daha fazla  
Witcher 4 duyurulmuştu ben de Witcher serisini başlayım dedim. 3 oyunu indirimde kaptım Witcher 1 ile başlamaya karar verdim. Sizce direkt Witcher 2 veya 3 mi geçeyim yoksa Witcher 1 de oynayayım mı?

Hikayeyi öğrenmek istiyorsan oynanır. Ben oynadım ama savaş mekaniği bana çok zor geldiği için hileyle oynamıştım. Sınırsız enerji ile igni yapa yapa herkesi öldürüyordum.

Witcher 4 duyurulmuştu ben de Witcher serisini başlayım dedim. 3 oyunu indirimde kaptım Witcher 1 ile başlamaya karar verdim. Sizce direkt Witcher 2 veya 3 mi geçeyim yoksa Witcher 1 de oynayayım mı?
Eski oyunlarla aranız varsa cidden sabredip oynayanlar gördüm. Ama oyunda yürümek çok büyük sıkıntıymış, harita büyük ve Geralt yavaş. Şahsen ben oynamadım, Remake gelecek diye bekliyordum ama arada düşünüyorum bende.

Witcher 2'de kütük olsada dövüş mekanikleri Witcher 1 gibi değil ve haritası küçük. Oyüzden o sarıyordu komple. Dediğim gibi: Gidip Morrowind ve Gothic 1 oynayacak sabrınız varsa, Witcher 1'de oynatır kendisini sanırsam.

Tüm seriyi oynamış biri olarak, eğer seriyi seviyorsan oynanır. Günümüze göre savaş mekanikleri falan çok çok eski kaldı. Zamanına göre çok iyiydi de diyemem. Düşmanın üzerine tıklayarak savaştığın bir aksiyon sistemi var. Zaten Remake'i duyurulmuştu ama şu an seriye başlamak istiyorsan benim tavsiyem 1'in hikayesini dinleyip 2'den başlaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı