Witcher 1 Oynanmadan Diğer Oyunları Oynanabilir mi?

LegendaryQwerty

Hectopat
Daha fazla  
Ben Witcher 2'den başlayarak seriyi bitirmeyi düşünüyordum. Çünkü Witcher 1 oynanış ve grafik olarak düşük geldi. Fakat Witcher 1'i oynamadan hikâyeyi atlarım diye korkuyorum. Sizce Witcher 1 oynamadan diğer oyunlar da anlaşılır mı? Yani çok bir şey kaçırır mıyım? Ya da oynamaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Witcher 2'den başlayarak seriyi bitirmeyi düşünüyordum. Çünkü Witcher 1 oynanış ve grafik olarak düşük geldi. Fakat Witcher 1'i oynamadan hikâyeyi atlarım diye korkuyorum. Sizce Witcher 1 oynamadan diğer oyunlar da anlaşılır mı? Yani çok bir şey kaçırır mıyım? Ya da oynamaya değer mi?

Bence Witcher 1'in hikayesi 2. oyununkinden daha iyi. Ben Witcher 1'in hikayesini internetten okuyup Witcher 2 den başladım. 3 bittikten sonra 1. oyunu oynadım. Oynanış olarak cidden farklı ve kötü gelebilir kimselere. Bir de 1. oyun 20 30 saat falan sürüyordu. 5 dk. süren bir videoda veya yazıda ne kadarı anlatılabilir sen düşün...

1- Çok fazla şey kaçırırsınız.
2- Oynamaya tabikide değer 1. oyun başyapıttır.
3- 1. oyunu oynamadan seriye boşuna başlamayın çünkü bu bir üçleme.

Ben direkt Witcher 3 oynadım anlamadığim yerler oldu ama oyuna bayıldım. Çok cabuk bitirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Çok fazla şey kaçırırsınız.
2- Oynamaya tabii ki de değer 1. oyun başyapıttır.
3- 1. oyunu oynamadan seriye boşuna başlamayın çünkü bu bir üçleme.

Sana göre öyle 1.tamamiylen vasat görevlerin çoğu buğta kanser edici son sephirot için dedektife yolluyor o diyor bilmem neyi öldür adam bugta ölmüyor anama küfrediyor dedektifte sorgula sorgula benim için Witcher 1. oyunu tamamiylen rezalet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı