Witcher 1 Remake Witcher 3 gibi açık dünyası olur mu?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kabul ediyorum Witcher 3'ün kombatı eski kalsa da, açık dünyası görevleri teması hikaye sunumu biliyorsunuz ki efsane bir oyun.
Merak ettiğim CDPR Witcher 1 Remake'i böyle yapabilir mi?
Silent Hill 2 Remake gibi çok güzel çıkabilir mi?

Witcher 1'in orijinal hâli zaten açık dünyaya sahip sayılır.

Arkadaşlar kabul ediyorum Witcher 3'ün kombatı eski kalsa da, açık dünyası görevleri teması hikaye sunumu biliyorsunuz ki efsane bir oyun.
Merak ettiğim CDPR Witcher 1 Remake'i böyle yapabilir mi?
Silent Hill 2 Remake gibi çok güzel çıkabi.

Çıkar hocam CD projekt güzel bir iş çıkaracaktır çok tecrübeli bir şirket, güzel bir remake yaparlar bence.

Witcher 3 gibi bir efsaneyle karşılaştırılacak derece de iyi çıkar mı? Onu soruyorum.
Witcher 1'in yeri geldiğinde Witcher 3 standartından bile bir tık daha iyi yapabildiği yan görevler var hocam.

Witcher 3 gibi bir efsaneyle karşılaştırılacak derece de iyi çıkar mı? Onu soruyorum.

Bence çıkar hocam, Witcher 1, i 5yıl önce bitirdim çok akılda kalıcı karakterleri ve olaylar vardı yanan gül tarikatından denesleli siegfried vardı,yaevinn vardı berengar falan 3 kadar iyi bir hikaye yok çünkü karakter haznesi ve olaylar 3 kadar ileride ve geniş değil ama güzel ve akılda kalıcı bir oyun çıkar.

Bu serinin sapığı olarak merakla bekliyorum hocam .
Bende bekliyorum 4 gözle.

Witcher 1, 3. oyuna göre çok daha yetişkin temalara ve hikayelere sahip bir oyundu. Öyle ki bazı ülkelerde sansürlü çıktı. Ama o zamanın normları ile şimdikiler farklı. Yine aynı cesarete sahip olacaklarını sanmıyorum.
Açık dünyasına gelince, bence aynı kalitede olur ancak daha küçük bir versiyonu olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı