Witcher 1 TR yama

Hocam tekrar merhaba. Oyunu sildim komple şuanda tekrar yüklüyorum. Ve %83te. Yama notlarında belirtildiği üzere Türkçe yama 1.5 sürümüyle uyumlu. Oyunu silmeden önce oyun açıkken görev çubuğunun üstüne gelip baktığımda sürüm numarasının 1.45 olduğunu gördüm. CD projektred'in sitesinde oyunun1.5 yaması mevcut. Bunu kurup daha sonra Türkçe yamayı kurmayı deneyeceğim. CD Projekt'in kendi sitesi. Chrom'dan indiremedim. Edge tarayıcısıyla indirdim. Kaspersky ve Malwarebytes'ın eklentileri mevcut sanırım bu yüzden olmadı.
Görev çubuğundaki oyun sekmesi sürümü yanlış gösteriyor. Oyunu indirdikten sonra dediğim yerdeki exe dosyasından sürümü tekrar bir kontrol et. Eğer exede sürümü 1.45 olarak gösteriyorsa türkçe yamayı kurmadan önce oyunun 1.5 yamasını kurmayı deneyebilirsin ama 1.5 ise sürüm günceldir zaten. Yeni Maceralar kısmına bakarak da anlayabilirsin, v1.5 ise toplam 7 tane kısa hikaye olması lazım. Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere geldiğinde DLC kısmındaki "The Witcher: Director's Cut DLC"nin Install tiki işaretli mi kontrol et, DLC'nin de kurulduğundan emin ol yani.

Görev çubuğundaki oyun sekmesi sürümü yanlış gösteriyor. Oyunu indirdikten sonra dediğim yerdeki exe dosyasından sürümü tekrar bir kontrol et. Eğer exede sürümü 1.45 olarak gösteriyorsa türkçe yamayı kurmadan önce oyunun 1.5 yamasını kurmayı deneyebilirsin ama 1.5 ise sürüm günceldir zaten. Yeni Maceralar kısmına bakarak da anlayabilirsin, v1.5 ise toplam 7 tane kısa hikaye olması lazım. Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere geldiğinde DLC kısmındaki "The Witcher: Director's Cut DLC"nin Install tiki işaretli mi kontrol et, DLC'nin de kurulduğundan emin ol yani.
İndirdiğim 1.5 yamasını yükleyemedim. Hata veriyor. Oyunun launcher.exe dosyasına sağ tıklayıp ürün sürümüne baktım. 1.45 1280 olarak gözükmekte. Oyuna girip baktım 7 tane kısa hikaye ve DLC dosyası yüklü durumda. Şimdi Türkçe yama dosyasını tekrar yükleyip deneyeceğim. Umarım olur. Sen yamayı kurduğunda herhangi bir sorunla karşılaştınmı peki?

İndirdiğim 1.5 yamasını yükleyemedim. Hata veriyor. Oyunun launcher.exe dosyasına sağ tıklayıp ürün sürümüne baktım. 1.45 1280 olarak gözükmekte. Oyuna girip baktım 7 tane kısa hikaye ve DLC dosyası yüklü. Şimdi Türkçe yama dosyasını tekrar yükleyip deneyeceğim. Umarım olur. Sen yamayı kurduğunda herhangi bir sorunla karşılaştınmı?
"Launcher.exe" değil de "witcher.exe" olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. (Steam\steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition\System\witcher.exe) şurada "witcher.exe" diye bir dosya var mı bir kontrol eder misin? Ben iki kere oynayıp bitirdim, ikisinde de bir sorunla karşılaşmadım.

"Launcher.exe" değil de "witcher.exe" olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. (Steam\steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition\System\witcher.exe) şurada "witcher.exe" diye bir dosya var mı bir kontrol eder misin? Ben iki kere oynayıp bitirdim, ikisinde de bir sorunla karşılaşmadım.
Launcher.exe hocam. Witcher simgesi var üstünde. Senin aklında öyle kalmış sanırım. :D
Yamayı kurduğumda oyunu Steam üzerindenmi çalıştırmalıyım yoksa yama kurulduğunda açılan penceredenmi başlatmalıyım? Siz nasıl yapmıştınız? Türkçe yamayı kurarken Steam açıkmı kalmalı yoksa kapatmalımıyım? Witcher 3 ten daha çok sevdim ben ilk oyunu. Türkçe olarak oynayabilirsem çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Launcher.exe hocam. Witcher simgesi var üstünde. Senin aklında öyle kalmış sanırım. :D
Yamayı kurduğumda oyunu Steam üzerindenmi çalıştırmalıyım yoksa yama kurulduğunda açılan penceredenmi başlatmalıyım? Siz nasıl yapmıştınız? Witcher 3 ten daha çok sevdim ben ilk oyunu. Türkçe olarak oynayabilirsem çok mutlu olurum.
Steam'den başlatıyordum ben bir sıkıntı çıkmıyordu. Hocam yanlış anlama ama yabancı kaynaklardan nereye baksam "launcher.exe" ve "witcher.exe" iki farklı dosya olarak bahsediliyor. Oyunun ana klasörünü ve ana klasördeki "system" klasörünün içindekileri tamamı gözükecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?

Steam'den başlatıyordum ben bir sıkıntı çıkmıyordu. Hocam yanlış anlamayın ama yabancı kaynaklardan nereye baksam "launcher.exe" ve "witcher.exe" iki farklı dosya olarak bahsediliyor. Oyunun ana klasörünü ve ana klasördeki "system" klasörünün içindekileri tamamı gözükecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız?
System klasöründe bahsettiğiniz ''witcher.exe'' dosyası mevcut. Ancak Yama notlarında kurulumu ''Launcher.exe'' dosyasının olduğu klasörü seçin yazıyor. Siz ''system'' klasörüne kurmadınız değil mi?

System klasöründe bahsettiğiniz ''witcher.exe'' dosyası mevcut. Ancak Yama notlarında kurulumu ''Launcher.exe'' dosyasının olduğu klasörü seçin yazıyor. Siz ''system'' klasörüne kurmadınız değil mi?
Hayır bahsettiğim o değil. Kurulum "launcher.exe"nin olduğu yere yapılıyor zaten ama sürüm kontrol etmek için "witcher.exe"ye bakın. "launcher.exe" sürümü yanlış gösteriyor. Eğer "witcher.exe"de sürüm 1.5 görünüyorsa oyununuz günceldir. Türkçe yamayı tekrar kurmayı deneyin.

Hayır bahsettiğim o değil. Kurulum "launcher.exe"nin olduğu yere yapılıyor zaten ama sürüm kontrol etmek için "witcher.exe"ye bakın. "launcher.exe" sürümü yanlış gösteriyor. Eğer "witcher.exe"de sürüm 1.5 görünüyorsa oyununuz günceldir. Türkçe yamayı tekrar kurmayı deneyin.
Aynen hocam. Bahsettiğiniz gibi ''Launcher.exe'' yanlış gösteriyor. ''witcher.exe'' dosyasında sürüm numarası 1.5.0.1304 olarak gözüküyor. Şimdi Türkçe yamayı kurmayı düşünüyorum. Steam'i kapatıpmı kurmalıyım açıkmı kalmalı?

Aynen hocam. Bahsettiğiniz gibi sürüm numarası 1.5.0.1304 olarak gözüküyor. Şimdi Türkçe yamayı kurmayı düşünüyorum. Steam'i kapatıpmı kurmalıyım açıkmı kalmalı?
Steam açık kalabilir o farketmez. Aşağıdaki talimatları uygulayın yeterli.
Ek Açıklama 2021-02-07 141904.png

Hocam ilk yamayı kurduktan sonra diğerini hemen kurmalımıyım? Bir sorun çıkmaz değil mi?
Steam'den otomatik güncellemeleri kapatmak istiyorum. Ancak böyle bir seçenek yok. Eskidenmi vardı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı