Witcher 1 ve 2 oyunu oynanmalı mı?

434076

Hectopat
Ben Witcher serisi indirime girince dayanamadım ve almaya karar verdim fakat olay şu ben 15 TL Witcher 3 GOTY alacağım ama 1 ve 2. oyunu oynamazsan kopukluk yaşarsın diyenlerde var. Onlar seni seriden soğutur diyenlerde, sizce Witcher 3 alıp başka oyun almak mı yoksa Witcher serisini almak mı? Not: Witcher'ın kitabını bitirmek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga hiç düşünme 1. ve 2. oyunu al alabiliyorsan çünkü hem kopukluk yaşarsın hem de 2 side efsane oyun ama sen bilirsin

Tamam arkadaşlar 3 ile 2'yi aldım 1. oyunun da hikayesini dinleyip kitabını okuyorum.

Aga hiç düşünme 1. ve 2. oyunu al alabiliyorsan çünkü hem kopukluk yaşarsın hem de 2 side efsane oyun ama sen bilirsin.

1 çok kötü geliyor grafikler kontroller falan kaldıracağımı düşünemiyorum.

Tamam arkadaşlar 3 ile 2'yi aldım 1. oyunun da hikayesini dinleyip kitabını okuyorum.

1 çok kötü geliyor grafikler kontroller falan kaldıracağımı düşünemiyorum.

Ya bilmiyorum ben oynadığımda 2'sini de sevdim ama tabii ki Witcher 2 daha iyi

Bir.

Ya bilmiyorum ben oynadığımda 2'sini de sevdim ama tabii ki Witcher 2 daha iyi.

Bir bildiğiniz vardır diye düşünüp 1. oyunuda aldım teşekkürler beğenmezsem iade ederim peki diyelim ben bu oyunu oynamadım 5 ay sonra ilk oynayışımda beğenmeyip iade edebilir miyim?

Bir bildiğiniz vardır diye düşünüp 1. oyunuda aldım teşekkürler beğenmezsem iade ederim peki diyelim ben bu oyunu oynamadım 5 ay sonra ilk oynayışımda beğenmeyip iade edebilir miyim?
Steam'den aldıysan oyunu almandan yana 2 hafta geçtiyse iade edemiyorsun, aynı şekilde oyunu oynama süren 2 saatten yukarı ise yine iade edemiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı