Witcher 1 ve 2 Witcher 3'ün hikayesinde etkili mi?

The night joker

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
647
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, Witcher 3 oynayacağım ama daha önce hiçbir Witcher oyunu oynamadım. Witcher 3 oynamak için 1 ve 2'yi oynamam gereklimi gerekliyse hikayelerini kısaca özet geçecek var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu Witcher oyuncusu oyuna direkt 3. oyunu oynayarak başlamıştır zaten fakat tabii ki hikayesinde etkili, Witcher 3 bir devam oyunudur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video size ilk 2 oyunu çok kısa ve öz şekilde açıklayacaktır. Tabii Witcher 3'ü anlatmaya geçince videoyu kapatın.
 
Witcher 2'deki birkaç olayda ki bence aşırı önemli değil Witcher 3 hikayesi üzerinde bağlantılı onun haricinde bir bağı yok diyebilirim. Witcher 3'deki hikayeyi tam manası ile anlamak için Witcher kitap serisini okumalısın. Witcher 3 kitaptaki olaylardan sonrasını anlatıyor. Aslına bakarsak 3 oyunda sonrasını anlatıyor ama son oyun doğrudan bağlantılı denebilir.
 
Son düzenleme:
Oyunlar devam oyunu yani evet etki ediyor. Bunun için oynayabilirsiniz. Eğerki derseniz benim vaktim yok. 1. Oyun,2.Oyun. 10 DK'dan kısa özetleri var. Eğerki oynarım derseniz,1.Oyunun özetini dinleyin,2.Oyun ile başlayın çünki 1.Oyun baya eski,Combat falan baya kötü. Ama 2.Oyun baya iyidir.Üzmez.
 
Genelde oyuncular üstteki arkadaşın dediği gibi 3. oyundan başlıyor çoğu kişi oyunun o serisini tavsiye ettiği için. Önceki oyunları oynamasanız bile YouTube gibi bir platformdan kısa özetlerini izleyebilirsiniz. Bu sayede oyunun eski serilerinin hikayeleri hakkında da bilgi sahibi olursunuz.
 
Hocam 1'den başlayın bence. Savaş mekanikleri kötü evet ama hikaye anlatımı ve grafik açısından çok da kötü değil. Ben de yeni sistem aldım ve 6 yıl önce aldığım Witcher 2'yi oynayamamıştım. Witcher serisine komple baştan başlayayım dedim şu an 1. oyundan başladım. Tavsiye ederim o bakımdan :D.
 

Geri
Yukarı