Witcher 1 ve 2'yi oynamadan 3 oynanır mı?

Cont_re

Picopat
Makaleler
1
Gelecek indirimlerden Türkçe dil desteği de olduğu için The Witcher 3 alarak GeForce Now'da oynamayı düşünüyorum fakat The Witcher 1 ve 2'yi oynamadan oynarsam sorun olur mu?

Witcher 1 2 oynamanız hikaye açısından daha iyi olur.

Olayları tam olarak anlayamazsınız. Youtube üzerinden 1. ve 2. oyunu anlatan videoları izleyin en azından.

Oynanmaz hocam hikayeden bir şeyy anlamazsınız size tavsiyem Witcher 1I oynamayın çünkü oynanış konusun da çok kötü youtudan izleyin ya da Witcher 1 hikayeisini okuyun.

Bence oynanır oynadım da zaten ama arkadaşın da dediği gibi birkaç video izleseniz yeter.

1'i hiç oynamadım 2'ye zıpladım direk anladım az çok 1'in hikayesini internetten öğrendim 3 efsane olmuş zaten

Gelecek indirimlerden Türkçe dil desteği de olduğu için The Witcher 3 alarak GeForce Now'da oynamayı düşünüyorum fakat The Witcher 1 ve 2'yi oynamadan oynarsam sorun olur mu?
The Witcher 3 bazı ara sahnelerinde 2. oyununda olan olaylardan bahsediyorlardı. Şart değil ancak öğrenip oynarsan daha çok anlarsın.

Witcher 2 oyununu kesinlikle oyna. Gayet güzel bir oyundur ve Witcher 3 hakkında çoğu şeyi anlarsın. Satın almanı öneririm çünkü Witcher 2 oynarsan Witcher 2'deki yaşamış olduğun son Witcher 3 oyununa kesinlikle etki edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…