Witcher 1'in daha güzel görünmesi nasıl sağlanır?

Woffluon

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Witcher 1'i başlıkta yazdığı gibi modla ya da başka bir şekilde nasıl daha HD veya gerçekçi hale getirebilirim?

Bu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlantıdaki doku paketi.

Ayrıca bağlantıdan diğer doku modları ve üyelik ile girip +18 modlara da bakabilirsiniz.
Mod categories at The Witcher Nexus - mods and community

Üstüne ReShade yeterli olacaktır.

Oyun Bioware eski sorunlu oyun motorunu kullanıyor. O yüzden ENB gibi şeyler kullanmayın. Şehirlerde düşük FPS alabilirsiniz bu tamamen oyundan kaynaklı. Bir de modları kurmadan önce PC Gaming Wiki üzerinde oyun için sunulan çoğu ince ayarı yapın. Bazı modlar ve ince ayarlar oyunun çökme oranını neredeyse sıfıra indiriyor.

Mesela 4GB patch modu. Çözülen sorunlar kısmındaki sisteminiz ile uyumlu ince ayarları.

Witcher 1'in hikayesinin keyifli olduğunu söyleyebilirim. En sevdiğim oyunudur. Her türlü bu ilk oyunu deneyimlemenizi ve sonra Remake oynamanızı öneririm. Açıkcası ben UE5'in reklamı için anlaşılan oyunların büyük oranda sorun yaşayacağını düşünüyorum.

Bağlantıdaki doku paketi.

Ayrıca bağlantıdan diğer doku modları ve üyelik ile girip +18 modlara da bakabilirsiniz.
Mod categories at The Witcher Nexus - mods and community

Üstüne ReShade yeterli olacaktır.

Oyun bioware eski sorunlu oyun motorunu kullanıyor. O yüzden enb gibi şeyler kullanmayın. Şehirlerde düşük FPS alabilirsiniz bu tamamen oyundan kaynaklı. Bir de modları kurmadan önce PC Gaming wiki üzerinde oyun için sunulan çoğu ince ayarı yapın. Bazı modlar ve ince ayarlar oyunun çökme oranını neredeyse sıfıra indiriyor.

Mesela 4 GB patch modu. Çözülen sorunlar kısmındaki sisteminiz ile uyumlu ince ayarları.

Witcher 1'in hikayesinin keyifli olduğunu söyleyebilirim. En sevdiğim oyunudur. Her türlü bu ilk oyunu deneyimlemenizi ve sonra remake oynamanızı öneririm. Açıkçası ben UE5'in reklamı için anlaşılan oyunların büyük oranda sorun yaşayacağını düşünüyorum.

Peki modları nasıl kurabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı