Hiçbir görsel yok. Hayal gücüne kalıyor her şeyPeki görseller var mı? Bildiğim kadarıyla görseller var.
Hiçbir görsel yok. Hayal gücüne kalıyor her şeyPeki görseller var mı? Bildiğim kadarıyla görseller var.
Tam da onu soracaktım, o zaman Geralt'ın tipi vesaire falan gerçek değil?Görseller yok, ama kitaplardan çizim yapan sanatçılar var. Neye göre yapıyorlar bilmiyorum.
Büyük ihtimalle değil. Sanatçı abilerimiz kendi hayal gücüne göre oluşturmuş olabilir karakterleri.Tam da onu soracaktım, o zaman Geralt'ın tipi vesaire falan gerçek değil?
Evet, asıl olaylar 3. kitap ile başlıyor. 2. kitap ise bir ön hazırlık. 3. kitapla birlikte doğal olarak aksiyon da artacak.Hocam zaten olaylar 3.kitaptan sonra başlıyor diye hatırlıyorum.
Yok kitapta tarif edildiği yerler mevcut.Tam da onu soracaktım, o zaman Geralt'ın tipi vesaire falan gerçek değil?
Her zaman yardım ederim hocam.@Yunusemreabk1, @strigoi, @holywitcherofrivia ve @Stebph unuttuklarım olabilir, hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz için![]()
Tariflerden bahsetmiyoruz hocam. Bir iki tane çizim yapan sanatçı var, onların hakkında konuşuyorduk. Neye göre yaptıkları belli değil.Yok kitapta tarif edildiği yerler mevcut.
Geralt, bir betimleme ile anlatılıyor kitaplarda. Oyundaki görünüşünden daha farklı. Biraz daha sıska, gözleri kedi gibi değil, 1 kılıcını hemen yanında taşıyor vs.Tam da onu soracaktım, o zaman Geralt'ın tipi vesaire falan gerçek değil?
Tariflerden bahsetmiyoruz hocam. Bir iki tane çizim yapan sanatçı var, onların hakkında konuşuyorduk. Neye göre yaptıkları belli değil.
Eki Görüntüle 890618
Bu mesela. Blood of elves üzerinden çizilmiş, ama çizimi yapan kişi suratları kendi hayal gücü üzerinden çizmiştir büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.