Çözüldü Witcher 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatih4128

Kilopat
Daha fazla  
5 gün önce Witcher 2 oyununu aldım. İlk kurulumdan sonra açmaya çalıştığımda DLL hatası ve yordam giriş hatası aldım sonra tüm çözümleri denedim. Düzelip düzelmediğini bilmiyorum fakat girmeye çalıştığımda aynı hatayı almıyorum. Lakin oyuna giremiyorum oyna ikonuna tıklıyorum kod numarasının çıktığı ekrana da aynı şekilde çalışıyor diyor. Sonra erişiliyor yazısı gelir gelmez kayboluyor ve eskisi gibi oluyor.

İlk oyunu oynayabiliyorum. Zaten sadece bu oyunlar var. Dizüstü bilgisayarda oynuyorum oyun bilgisayarı olmamasına rağmen kaldıramayacak sistemi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarı derinine bilen kullanıcı değilim. Normalde konsol oyuncusuyum hikayeyi kaçırmamak adına ve Türkçe olanağı var diye bilgisayardan oynamaya karar verdim ilk iki oyunu. 3. Oyunu konsola aldım fakat ikinci oyunu oynamadan başlamak istemiyorum. Lütfen yardım yoksa iade edeceğim. Teşekkürler şimdiden.

Alınan hata:

Kod:
Steam Error Application Load Error P:0000065432

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm:
  • Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update'in hem 32 Bit hem de 64 Bit sürümünü indirin.
  • İnen dosyalara sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
  • Onar seçip ileri deyin.
  • Her iki paket de onarılınca bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Oyun artık sorunsuz çalışmalı.

Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center

Kod:
Uygulama açılan penceresi: Launcher.exe - Giriş Noktası Bulunamadı : _invalid_parameter_noinfo_noreturn yordam giriş noktası, C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCP100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atmanız mümkün mü? Görüntüyü atarken "Cevapla" butonunun sağındaki "Resmi Yükle" seçeneğini kullanınız.
Şu an atmam mümkün değil fakat ilk kurduktan sonra açmaya çalıştığımda dll hatası ve yordam giriş hatası alıyordum. Sonra bir kaç kez kaldırıp tekrar yükledim internetten bulduğum bazı çözümleri denedim bu dll ve diğer hata yazısı çıkmamaya başladı fakat oyna butonuna tıkladığım zaman sağ üstte çalışıyor yazıyor ardından eşitleniyor der demez oyna butonuna basmadan olan zamana dönüyor. Açamıyorum.

Kod:
Günlük Adı:    Application
Kaynak:        SideBySide
Tarih:         8.5.2017 15:57:27
Olay Kimliği:  33
Görev Kategorisi:Yok
Düzey:         Hata
Anahtar sözcükler:Klasik
Kullanıcı:     Yok
Bilgisayar:    asus
Açıklama:
"c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition\system\djinni!.exe" için etkinleştirme içeriği oluşturulamadı. Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762" Bağımlı Derlemesi bulunamadı. Lütfen ayrıntılı tanılama için sxstrace.exe programını kullanın.

Olay XML'si:

Kod:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="SideBySide" />
    <EventID Qualifiers="49409">33</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2017-05-08T12:57:27.618974900Z" />
    <EventRecordID>118934</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>asus</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762"</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition\system\djinni!.exe</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
  </EventData>
</Event>

Aldığım hata bu yönde. Diğer rapor programında izleyeceğim yolu uyguladım ve oyunu açıp sorun raporunun listede çıkması gerekirken hiç birşey olmayışıyla karşılaştım. Bir de sorunlu oyun bölümünde The witcher enhanced editon yani ilk oyunun tam adı yazıyor. 2. oyuna ait olup olmadığını anlamadım. İlk oyunda sıkıntı yok çünkü.

Tamam teşekkürler. Denicem.

Denedim fakat Oyna'ya tıkladığım zaman sarı renkli launcher.exe yazısı çıkıyor, bilinmeyen yayıncı ekranı çıkıyor, evet diyorum fakat aynı oluyor. Launcher problemini nasıl düzenlerim?

Kod:
Günlük Adı:    Application
Kaynak:        Microsoft-Windows-CAPI2
Tarih:         19.5.2017 04:18:31
Olay Kimliği:  513
Görev Kategorisi:Yok
Düzey:         Hata
Anahtar sözcükler:Klasik
Kullanıcı:     Yok
Bilgisayar:    asus
Açıklama:
Şifreleme Hizmetleri, Sistem Yazıcısı Nesnesi'nde OnIdentity() çağrısını işlerken başarısız oldu.
Details:
AddLegacyDriverFiles: Unable to back up image of binary Microsoft Bağlantı Katmanı Bulma Protokolü.
System Error:
Erişim engellendi.

Olay Xml'si:

Kod:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Microsoft-Windows-CAPI2" Guid="{5bbca4a8-b209-48dc-a8c7-b23d3e5216fb}" EventSourceName="Microsoft-Windows-CAPI2" />
    <EventID Qualifiers="0">513</EventID>
    <Version>0</Version>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Opcode>0</Opcode>
    <Keywords>0x8080000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2017-05-19T01:18:31.651746000Z" />
    <EventRecordID>120150</EventRecordID>
    <Correlation />
    <Execution ProcessID="1492" ThreadID="10232" />
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>asus</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>
Details:
AddLegacyDriverFiles: Unable to back up image of binary Microsoft Bağlantı Katmanı Bulma Protokolü.
System Error:
Erişim engellendi.
</Data>
  </EventData>
</Event>

En son oyunu çalıştırdıktan sonra aldığım hata bu başka bir hata bulunmuyor.

Bir de Dependency walker raporu almak istedim. Oyuna geldim çok zararlı hata diye bir yazı geldi. Üstelik orjinal oyun.

Sntivirüs programı kullanmıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…