S SlmBenAlp Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Witcher 2'yi yeni aldım ve CD key gibi bir muhabbeti varmış GOG'da açabilmek için. Bu keyi almak için oyunu indirmem gerekiyor mu yoksa başka bir yolu var mı?
Witcher 2'yi yeni aldım ve CD key gibi bir muhabbeti varmış GOG'da açabilmek için. Bu keyi almak için oyunu indirmem gerekiyor mu yoksa başka bir yolu var mı?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #2 Bende Steam'den almıştım ve aynı şekilde CD istiyor. Oyuna girdiğimde sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
KS KS S SlmBenAlp Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Aeronight dedi: Bende Steam'den almıştım ve aynı şekilde CD istiyor. Oyuna girdiğimde sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... oyunun optimizasyon sorunu olduğu için birisi çözüm yazmıştı ve onun için de GOG'dan etkinleştirmek gerekiyormuş. O yüzden istemiştim . Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Bende Steam'den almıştım ve aynı şekilde CD istiyor. Oyuna girdiğimde sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... oyunun optimizasyon sorunu olduğu için birisi çözüm yazmıştı ve onun için de GOG'dan etkinleştirmek gerekiyormuş. O yüzden istemiştim .