Witcher 2 için mod önerisi

403976

Megapat
Makaleler
6
Witcher 2 için hangi modları önerirsiniz? Oynanışta kolaylık sağlayacak fakat oyunu bozmadan bu tür modlar olursa sevinirim. Ek olarak grafik modları da olabilir.

Weight Watchers ağırlığı 0.1, 0.2, 0.5, 1 olan şeylerin ağırlığını sıfırlıyor. Bu ağırlıkta genelde kılıç ve zırh yaptırmak için kullanılan üretme malzemeleri var. Ağırlık sistemiyle uğraşmadan hepsini alabilirsiniz.
Better Imported Items ilk oyundan aktarılan eşyaların özelliklerini yükseltiyor. Normalde başlangıçtan Birinci Bölüm'e geçince bi' işe yaramayan eşyalarınızı Birinci Bölüm boyunca kullanabiliyorsunuz.
Melitele's Heart - Combat Stats Fixes oyun başında alabildiğiniz ve Birinci Bölüm'de Anezka sayesinde lanetini kaldırabildiğiniz lanetli bi' madalyon var. Madalyonun can yenilemeyi 1 arttırma özelliği normalde sadece dövüş dışında çalışıyor, bu modla savaş sırasında da çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.
Reduced-price Dark Mode Items oyunun Dark (Koyu) zorluğuna özel eşyaların gereksiz yüksek yapım şeması ve üretme ücretini, üretmek için gereken malzeme sayısını azaltıyor.

Grafik modu olarak AI Upscale Textures'e bakabilirsiniz, kullanmadım ama Better Texture Environment'dan daha iyi olduğunu okumuştum.
Karakter görünüşü için Alternative Outfit for Triss, Eye Overhaul, Lore-friendly Geralt with Striga scar veya Geralt Face and Body V2 (mod sayfasında ayrıca diğer karakterlerin modları da var), Sturdy Armor of Loc Muinne, Scabbard Variations kullanmıştım.

Son düzenleme:
Weight Watchers yükleyebilirsiniz. Ağırlığı 0.1, 0.2, 0.5, 1 olan şeylerin ağırlığını sıfırlıyor. Bu ağırlıkta şeyler genelde kılıç ve zırh yaptırmak için topladığınız üretme malzemeleri. Ağırlık mevzusuyla uğraşmadan hepsini alabilyorsunuz.
Better Imported Items ilk oyundan aktardığınız eşyaların özelliklerini yükseltiyor. Normalde başlangıç kısmından sonra işe yaramaz hale gelen eşyaları Birinci Bölüm boyunca kullanabiliyorsunuz.
Melitele's Heart - Combat Stats Fixes oyun başında lanetli olduğu söylenen bi' madalyonu alıp Birinci Bölüm'de Anezka sayesinde laneti kaldırabiliyorsunuz. Madalyonun can yenilemeyi 1 arttırma özelliği normalde sadece dövüş dışında çalışıyor, bu modla savaşırken de çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.
Reduced-price Dark Mode Items modu oyunun Dark (Koyu) zorluğuna özel eşyaların gereksiz yüksek yapım şeması, üretme malzemesi ve üretme ücreti miktarlarını düşürüyor.

Grafik modu olarak AI Upscale Textures'e bakabilirsiniz, bizzat kullanmadım ama Better Texture Environment'dan daha iyi olduğunu okumuştum.

Dediklerini indiriyorum şu anda ek olarak dynamic HUD, enhanced cam gibi birkaç mod daha kuracağım :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı