Sürprizbozan Witcher 2 Kayıt Dosyası

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar Witcher 1 bitirip Save dosyası aktarıp o şekilde Witcher 2'ye başladım. Yine kolayda. İlk bölüm kontrat bitti. Kayran kaldı. Yok arkadaş öldüremiyorum bir türlü. Sinir krizi geçireceğim. Yrden ile tuzağı düşürtüp kolları kesiyoruz oraya kadar tamam. Tüm kolları kestim. Sonra kol beni yakalayıp sallamaya başlıyor. Ne kadar hızlı mouse basarsam basayım olmuyor. Bir türlü köprüyü yıkamıyorum. Başka taktik varsa ya da save dosyası varsa atabilir misiniz?

Save dosyası yok maalesef.
Dostlar Witcher 1 bitirip Save dosyası aktarıp o şekilde Witcher 2'ye başladım. Yine kolayda. İlk bölüm kontrat bitti. Kayran kaldı. Yok arkadaş öldüremiyorum bir türlü. Sinir krizi geçireceğim. Yrden ile tuzağı düşürtüp kolları kesiyoruz oraya kadar tamam. Tüm kolları kestim. Sonra kol beni yakalayıp sallamaya başlıyorum. Ne kadar hızlı mouse basarsam basayım olmuyor. Bir türlü köprüyü yıkamıyorum. Başka taktik varsa ya da save dosyası varsa atabilir misiniz?

Dostlar Witcher 1 bitirip Save dosyası aktarıp o şekilde Witcher 2'ye başladım. Yine kolayda. İlk bölüm kontrat bitti. Kayran kaldı. Yok arkadaş öldüremiyorum bir türlü. Sinir krizi geçireceğim. Yrden ile tuzağı düşürtüp kolları kesiyoruz oraya kadar tamam. Tüm kolları kestim. Sonra kol beni yakalayıp sallamaya başlıyor. Ne kadar hızlı mouse basarsam basayım olmuyor. Bir türlü köprüyü yıkamıyorum. Başka taktik varsa ya da Save dosyası varsa atabilir misiniz?

Oynanış videosu izleyip oradakilerin aynısını yapabilirsiniz :D

Oynanış videosu izleyip oradakilerin aynısını yapabilirsiniz :D

İnanın izledim. Ne diyorsam bire bir yaptım. Ama o kolu beni sallayınca bir türlü mouse ne kadar hızlı basarsam basayım olmuyor yere düşüyorum. Benim köprüyü tamamen yıktırmam gerekiyor. Bütün videoları izledim sadece tek yoldan öldürüyorlar.

Save dosyası yok maalesef.

İnternette bir tane buldum. Ama onda da kuzgun zırhım, bir önceki kılıçlar gidecek diye korkuyorum.

İnanın izledim. Ne diyorsam bire bir yaptım. Ama o kolu beni sallayınca bir türlü mouse ne kadar hızlı basarsam basayım olmuyor yere düşüyorum. Benim köprüyü tamamen yıktırmam gerekiyor. Bütün videoları izledim sadece tek yoldan öldürüyorlar.

İnternette bir tane buldum. Ama onda da kuzgun zırhım, bir önceki kılıçlar gidecek diye korkuyorum.
Şimdiki save inizi kaydederek deneyebilirsiniz fakat ben de baktım biraz değil baya bulamamıştım. Yinede denemekten zarar gelmez.

Ben de o bölümde 2-3 kere öldüğümü hatırlıyorum :D zar zor geçmiştim Witcher 2 biraz zor gelmişti ilk oyundan sonra.

İşin kötü tarafı da o ben ölmüyorum. Ama öldüremiyorumda. Qte zorluğunu dahi kaldırdım. Kolayda oynuyorum. Kolları çok rahat kesiyorum ama yok köprüyü yıkamıyorum. Mouse ne kadar hızlı basarsam basayım olmuyor.

Şimdiki Save inizi kaydederek deneyebilirsiniz fakat ben de baktım biraz değil bayağı bulamamıştım. Yine de denemekten zarar gelmez.

Şu an değil ama kısa zamanda deneyeceğim. Bir türlü geçemiyorum. Bari oyunun başında kayran olmasaydı. Kayran'ı bıraksam bu sefer de görev gelmez.

Zamanında yapmalısınız her şeyi yoksa geçilmiyor o boss. Sanırım geç kalıyorsunuz. Kolları kestikten sonra solda yıkık köprünün üstüne çıkınca bir şeyler oluyordu tam hatırlamıyorum.

Zamanında yapmalısınız her şeyi yoksa geçilmiyor o boss. Sanırım geç kalıyorsunuz. Kolları kestikten sonra solda yıkık köprünün üstüne çıkınca bir şeyler oluyordu tam hatırlamıyorum.

Bütün kolları kestikten sonra kesilemeyen 2 kol var. Önce kolları teker teker sonra da ikisini birden yere vuruyor. Bu işlem gerçekleştikten sonra kolun birini yere sürüyüp Geralt'ı kolun üstüne alıyor. İşte ondan sonra bela başlıyor. Yukarı çıkana kadar mouse simgesinde ki çubuğu doldurdun dolduramadın aşağıya yaklaşınca yere atıyor. Eğer geçseydim köprüyü tamamen yıkıp taşların arasında sıkışacak biz de gidip onu öldürecektik. O kısmı geçemiyorum bir türlü. Benim için sıkıntı orada.

Bütün kolları kestikten sonra kesilemeyen 2 kol var. Önce kolları teker teker sonra da ikisini birden yere vuruyor. Bu işlem gerçekleştikten sonra kolun birini yere sürüyüp Geralt'ı kolun üstüne alıyor. İşte ondan sonra bela başlıyor. Yukarı çıkana kadar mouse simgesinde ki çubuğu doldurdun dolduramadın aşağıya yaklaşınca yere atıyor. Eğer geçseydim köprüyü tamamen yıkıp taşların arasında sıkışacak biz de gidip onu öldürecektik. O kısmı geçemiyorum bir türlü. Benim için sıkıntı orada.

Vallahi hocam Save dosyası bulup devam edin çok güzel oyun en az 3 kadar sağlam hikayesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı