Sürprizbozan Witcher 2 save dosyası

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fidelioo

Zeptopat
Katılım
6 Haziran 2023
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Witcher 2 save dosyası lazım. Aedrin'de baykuşla ölülerle savaşılan sonraki yerdeyim. Iorweth'i seçtim bir de. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Witcher 2 eski save dosyalarını silmiyor diye biliyorum, önceden oynadığın herhangi bir kısmı yeniden yükleme şansın var.
 
Hocam oyuna dün başladım önceki save dosyalarının hepsini sildim. Belki 5-10 gün sonra save dosyası atabilirim ama o zamana kadar siz çoktan gelmiş olursunuz herhalde.

Bekleyebilirim hocam çünkü baştan oynayacak vaktim hiç yok. Dediğim yere gelince atarsanız çok iyi olur. O zamana kadar Save'i direkt atan olur umarım.
 
İkinci Bölüm'ün başlangıcından hemen sonraki kısımda kalmışsınız sanırım. Şu modun "Iorweth Pack New" dosyasını indirin, "act2 beginning" klasöründeki kayıtları Belgelerim/Witcher 2/gamesaves içine atabilirsiniz.
Benzer bir konuda konu sahibi kayıtların oyunda belirmemesi sorununu yaşamıştı, aynısı sizde de olur mu emin değilim.
 
İkinci bölüm'ün başlangıcından hemen sonraki kısımda kalmışsınız sanırım. Şu modun "ıorweth pack New" dosyasını indirin, "act2 beginning" klasöründeki kayıtları Belgelerim/Witcher 2/gamesaves içine atabilirsiniz.
Benzer bir konuda konu sahibi kayıtların oyunda belirmemesi sorununu yaşamıştı, aynısı sizde de olur mu emin değilim.

Hocam bulduğum en yakın save bu. Aedrinle ölülerle savaşmadan hemen önceki yer çok teşekkür ederim uğraşınız için.
 

Geri
Yukarı