Witcher 2 Taşıma Kapasitesi Artırma

Makaleler
1
Daha fazla  
Konu hakkında internette araştırma yaptım fakat pek bir şey bulamadım. Neler yapmam gerek. Ayrıca şu videonun 22:20 dakikasındayken kapasite 250 fakat 25:17'de bu muhafızla konuştuktan sonra 300 oluyor. Aynı konuşmayı o sırada bende yaptım fakat bende bir değişiklik olmadı hala 250. Artık bir şey toplayamaz oldum ve doğru dürüst ilerleyemiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

2. oyunu oynamadım ama 3. oyunda 100-150 kapasiteyi aşmadan oyunu bitirdim. Simya vb. işler için olan eşyaların ağırlığı yok, ya da yok denecek kadar azdı. Yanınızda fazla eşya taşıyorsunuz kanımca.
Aşağıdaki linkte birisi Aryan'a başlarda hapiste yardım edersen +50 kapasite kazanacağını söylemiş. Bunun dışında yetenek ağacıyla alakalı bir durum da olabilir.
Anyway to modify carry weight? - The Witcher 2: Assassins of Kings Message Board for PC - GameFAQs

Kapasiteyi nasıl arttırırsınız bilmiyorum ama kullanmadığınız "çöp" eşyaları satın ya da atın. Her şeyi taşımanıza gerek yok.
Hocam çöp denilecek eşyaları attım fakat diğerleri ileride işime yarayacak nadir eşyalara benziyor ve atamıyorum maalesef.
Mod kullanarak ağırlık olayını artırabilirsiniz.
Zero Weight Mod
Mods :: The Witcher 2
Hocam bunu görmüştüm ama mod kullanmadan doğal bir yolu var mı diye konu açmak istedim.
2. oyunu oynamadım ama 3. oyunda 100-150 kapasiteyi aşmadan oyunu bitirdim. Simya vb. işler için olan eşyaların ağırlığı yok, ya da yok denecek kadar azdı. Yanınızda fazla eşya taşıyorsunuz kanımca.
Aşağıdaki linkte birisi Aryan'a başlarda hapiste yardım edersen +50 kapasite kazanacağını söylemiş. Bunun dışında yetenek ağacıyla alakalı bir durum da olabilir.
Anyway to modify carry weight? - The Witcher 2: Assassins of Kings Message Board for PC - GameFAQs
2. Bölüme yeni başladım Aryan dedikleri şey Arien olsa gerek. Bakacağım buna henüz ana hikayeden ilerlemeden önce.

Oyunu oynayalı uzun zaman oldu ama yanlış hatırlamıyorsam tavernalarda fazla eşyalarınızı depolayabileceğiniz sandıklar oluyordu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

İyi günler, modu indirdim ama nasıl çalıştırılıcağını anlamadım yardımcı olabilir misiniz?

Açıklamada yazan:
Copy def_weights.xml to The Witcher 2\CookedPC\items\ directory. Maybe You need to create items folder.
Game cannot load 1.0 dzip version, Sorry, my epic fail. 1.1 XML works !

Amele İngilizcemle çevireyim.
def_weights.xml dosyasını The Witcher 2\CookedPC\items\ konumuna atın. Belki items klasörünü sizin oluşturmanız gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı