Witcher 2 vs AC: 4

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Evet ikisi de harika oyunlar ama birini seçmek zorunda olsanız hangisini seçerdiniz ve nedeni.

Witcher 2 çok iyi bir oyun olsa da döneminin en iyisi değildi. AC: 4 Black Flag döneminin en önemli oyunlarındandır, zira devrim yaratmıştır deniz savaşları konulu oyunlarda. Çok da kalitelidir. Tarafım AC: 4.

Evet ikisi de harika oyunlar ama birini seçmek zorunda olsanız hangisini seçerdiniz ve nedeni.
Witcher 2 yerine 3 olsa daha iyidir. Witcher 2 kötü mü hayır. AC serisi Ezio' dur bence.
Yani Witcher seçerim. Ezio bunda mıydı hangisindeydi? 3 oyunu vardı onlar efsaneydi. 2 oynadım ama diğer 2'sini oynıyamadım.

Witcher 3 çıkmasaydı Witcher serisi efsane olmayacak, düşük çapta hayran kitlesi sadece oyunu sahiplenecekti. AC 4 ise çoktan rüştünü ispat etmiş bir oyunun yeni serilerinden biriydi. Tüm bu koşulları zamanın koşulları neticesinde değerlendirecek olursak ben AC 4 derim.

Black Flag en sevdiğim oyunlardan biri. Açık dünyası, hikayesi, gemi savaşları, müzikleri kısacası hemen hemen her yönüyle benim için çok özel bir oyun. Witcher II'ye gelecek olursak, Witcher III diye bir oyun olmasaydı muhtemelen bu soruyu sormazdın bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı