Witcher 2 vs Alan Wake vs Kona vs Sniper Elite V2 Remastered

Onur Talha

Decapat
Merhaba herkese. Bugün size sormak istediğim bir soru var. Yeni bir sistem topladım ve elimdeki tüm oyunlar bitti. Ben de biraz araştırıp yeni bir oyun alayim dedim ancak hangisini almalıyım karar veremedim. İşte sizden yardım istediğim konuda bu hangi oyunu almalıyım sizce?

Oyunlar:
The Witcher 2 Assassin's of kings.
Alan wake.
Kona.
Sniper Elite V2 Remastered.

Sizce bu oyunlardan en iyisi veya en zevklisi hangisi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi birbirinden farklı türde oyunlar. Hangisinden daha fazla keyif alacağınızı siz daha iyi bilirsiniz. Yine de bildiklerimi paylaşayım.

Witcher 2 oynanış süresi, aksiyonu, senaryosu ve rpg öğeleriyle listenizdeki içeriği en dolu diyebilirim. Ayrıca resmi türkçe dil desteği de var bildiğim kadarıyla.

Alan Wake, Stephen King tarzı senaryosuyla ve karanlık atmosferiyle öne çıkan, zamanının iyi oyunlarındandı. Deneyimlenmesi gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim ama yer yer kendini tekrarar eden bir oyun ve bitirdiğinizde biter. Yeniden oynamak için bir sebep yok oyunda, çünkü doğrusal ilerliyor. Yan görevler, yapacak ekstra şeyler yok. Fanların yaptığı bir türkçe yaması vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Kona sıkıcı gelir. Atmosferi iyidir ama aksiyonu azdır. Türkçe yaması yok. İngilizceniz iyi değilse oyundan hiç keyif almazsınız.

Sniper'ı oynamadığım için bir şey diyemem.

Hepsi birbirinden farklı türde oyunlar. Hangisinden daha fazla keyif alacağınızı siz daha iyi bilirsiniz. Yine de bildiklerimi paylaşayım.

Witcher 2 oynanış süresi, aksiyonu, senaryosu ve RPG öğeleriyle listenizdeki içeriği en dolu diyebilirim. Ayrıca resmi Türkçe dil desteği de var bildiğim kadarıyla.

Alan wake, stephen king tarzı senaryosuyla ve karanlık atmosferiyle öne çıkan, zamanının iyi oyunlarındandı. Deneyimlenmesi gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim ama yer yer kendini tekrarar eden bir oyun ve bitirdiğinizde biter. Yeniden oynamak için bir sebep yok oyunda, çünkü doğrusal ilerliyor. Yan görevler, yapacak ekstra şeyler yok. Fanların yaptığı bir Türkçe yaması vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Kona sıkıcı gelir. Atmosferi iyidir ama aksiyonu azdır. Türkçe yaması yok. İngilizceniz iyi değilse oyundan hiç keyif almazsınız.

Yakın zamanda oynadım ve evet Türkçe dil desteği var ayrıca sizinde belirttiğiniz gibi bu oyunlar kişiden kişiye değişir ama ben Witcher'i seçerdim.

Witcher 2 oynanış süresi, aksiyonu, senaryosu ve RPG öğeleriyle listenizdeki içeriği en dolu diyebilirim. Ayrıca resmi Türkçe dil desteği de var bildiğim kadarıyla.

Alan wake, stephen king tarzı senaryosuyla ve karanlık atmosferiyle öne çıkan, zamanının iyi oyunlarındandı. Deneyimlenmesi gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim ama yer yer kendini tekrarar eden bir oyun ve bitirdiğinizde biter. Yeniden oynamak için bir sebep yok oyunda, çünkü doğrusal ilerliyor. Yan görevler, yapacak ekstra şeyler yok. Fanların yaptığı bir Türkçe yaması vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Konayı biraz araştirdiktan sonra bende vazgeçtim sizinde yazınızı okuduktan sonra.

Sniper Elite V2 güzel bir oyuna benziyor ve CoD serisini çok sevip bütün oyunlarını bitiridiğim için cazip geldi diye koydum buraya.

Alan wake korku oyunu olduğu için çok sıcak bakmıyorum. Ama dedektif oyunlarınıda sevdiğim için listeye koydum.

En son The Witcher 2'ye baktım ve tüm AC serisini bitirdiğim için onlara benzeyen ve sizinde dediğiniz gibi bayağı aksiyonlu oyun olduğu için şu anlık bunu alacak gibi gözüküyorum ama Sniper elitide alabilirim tam bir karar vermedim.

Onun dışında sizinde maks 35 TL Steam üzerinden alabileceğim The Witcher veya CoD gibi oyunlardan önerebileceğiniz oyun varsa önerir misiniz?
Yakın zamanda oynadım ve evet Türkçe dil desteği var ayrıca sizinde belirttiğiniz gibi bu oyunlar kişiden kişiye değişir ama ben Witcher'i seçerdim.

Peki kaç gün sürdu oyunu bitirmeniz?

Konayı biraz araştirdiktan sonra bende vazgeçtim sizinde yazınızı okuduktan sonra.

Sniper Elite V2 güzel bir oyuna benziyor ve CoD serisini çok sevip bütün oyunlarını bitiridiğim için cazip geldi diye koydum buraya.

Alan wake korku oyunu olduğu için çok sıcak bakmıyorum. Ama dedektif oyunlarınıda sevdiğim için listeye koydum.

En son The Witcher 2'ye baktım ve tüm AC serisini bitirdiğim için onlara benzeyen ve sizinde dediğiniz gibi bayağı aksiyonlu oyun olduğu için şu anlık bunu alacak gibi gözüküyorum ama Sniper elitide alabilirim tam bir karar vermedim.

Onun dışında sizinde maks 35 TL Steam üzerinden alabileceğim The Witcher veya CoD gibi oyunlardan önerebileceğiniz oyun varsa önerir misiniz?

Peki kaç gün sürdu oyunu bitirmeniz?

1 Haftada bittirmistim ama Witcher 3 oynadiysaniz Witcher 2 cok kotu gelebilir.

Witcher serisi kesinlik alınıp oynanmalı. İlk oyun biraz oynayış olarak kötü onun hikayesini okuyabilirsiniz ama ikinci özellik üçüncü oyun rpg türünde ilk sıralarda rahat şekilde yer alır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı