Witcher 2'de zar hangi tuşlarla oynanıyor?

Makaleler
6
Daha fazla  
Witcher serisine en baştan başlamak istedim. Witcher 2'de zar oynamak istiyorum biraz para kasmak için ama hangi tuşlarla oynandığını bile bilmiyorum. Hangi tuşlarla zar oynanıyor? Gamepad ve klavyeden tüm tuşlara bastım değişim yok.

Witcher serisine en baştan başlamak istedim. Witcher 2'de zar oynamak istiyorum biraz para kasmak için ama hangi tuşlarla oynandığını bile bilmiyorum. Hangi tuşlarla zar oynanıyor? Gamepad ve klavyeden tüm tuşlara bastım değişim yok.

Kimseden bilgi gelmezse alfa Games kanalında bir göz gezdir zar oyunu için. Hangi tuşla oynandığını bir türlü bulamadığım için bende öyle denk gelmiştim. Mouse mu sallanıyordu acaba hiç hatırlamıyorum.

Hocam forumda aktif olmaya başladığım zamanlardan beri görüyorum. Google'a konunun başlığını yazsa çok detaylı cevap alabilecek kişiler nedense bu rehberleri okumayıp konu açmayı tercih ediyor. Sizin tercihiniz tabii.

Hocam forumda aktif olmaya başladığım zamanlardan beri görüyorum. Google'a konunun başlığını yazsa çok detaylı cevap alabilecek kişiler nedense bu rehberleri okumayıp konu açmayı tercih ediyor. Sizin tercihiniz tabi.
Dostum karşıma çıkan sonuçlar nasıl oynandığını anlatıyor. Hangi tuşlarla oynandığını değil. Sosyal'i en son çare olarak kullanıyorum. Ayrıca hepsi klavye için söylüyor. Ben gamepad ile oynuyorum.

Son düzenleme:
Video linki alabilir miyim?

Dostum karşıma çıkan sonuçlar nasıl oynandığını anlatıyor. Hangi tuşlarla oynandığını değil. Sosyal'i en son çare olarak kullanıyorum.
Hocam gene de bulabilirdiniz ama sizde çok bir sorun yok zaten. Ben genel olarak konuşuyorum.

Dostum karşıma çıkan sonuçlar nasıl oynandığını anlatıyor. Hangi tuşlarla oynandığını değil. Sosyal'i en son çare olarak kullanıyorum. Ayrıca hepsi klavye için söylüyor. Ben gamepad ile oynuyorum.
Bende zaten hangi tuşlarla oynandığını söylediğini ima ediyordum:) Ayrıca forumda bilgi gelmezse son çare olarak kanalda videoyu arayın dedim. 5 sn zar oyunu için klavyeyi kullanmaktan zarar gelmeyektir.

Bende zaten hangi tuşlarla oynandığını söylediğini ima ediyordum:) Ayrıca forumda bilgi gelmezse son çare olarak kanalda videoyu arayın dedim. 5 sn zar oyunu için klavyeyi kullanmaktan zarar gelmeyektir.
Sorun şurada, klavyeye geçemiyorum. Gamepadi kapatsam bile gamepad kontrolleri çıkmaya devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı