Witcher 2'ye başlanır mı?

Daha fazla  
Dostlar merhaba Witcher 2 indirimdeymiş ben de çok övüldüğü için aldım. Ama oyun galiba +18 yerler barındırıyormuş. Bu benim pek hoşuma gitmedi. Çünkü mezi denen sıvı gelebiliyor. Ama gusül almaya gerek olmuyor. Ve sistemim GT 730 4 GB RAM Intel i5 2500 Kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba Witcher 2 indirimdeymiş ben de çok övüldüğü için aldım. Ama oyun galiba +18 yerler barındırıyormuş. Bu benim pek hoşuma gitmedi. Çünkü mezi denen sıvı gelebiliyor. Ama gusül almaya gerek olmuyor. Ve sistemim GT 730 4 GB RAM Intel i5 2500 Kaldırır mı?
Oyunda gördüğün şeylerden tahrik olman ilginçmiş. Neyse oyun zaten biraz eski. Grafiklerden dolayı sorun olacağını sanmıyorum. :D

Evet kesinlikle +18 bu oyun. Bilmeyen masum ben babamın yanında açtım bu oyunu. Geçilmiyor lanet şey. Neyse efendim sonra oynamaya çalıştım takıldım bir yerde, aklım ermedi. Pek iyi hatıralarım olmadı. Oyunun kartlarını düşürüp sildim.

Zaten 5 liralık oyun dursun kütüphanende. Pek göstermiyor sanırım şeyleri. Başlangıçta şerefsiz Geralt göstermedi bana kapattı kadının her yerini. Zaten alta almak zorunda kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı