Witcher 2'yi sansürlü bir şekilde oynamak mümkün mü?

Yahu size ne neden sansürlü oynayıp oynamak istemediğinden. Adamın belki bir sorunu var ve oynamak istemiyor. Belki o tür sahneler görünce kendini tatmin etme isteği duyuyor ve buna engel olmadığından sık sık yapmama yeminini bozuyor. Belki günah olduğu için yapmıyor. Belki de aile ortamı vs birçok sebebi olabilir. Adam öldürme ve diğer sahneler günahsa belki de sadece cinsel sahnelerdeki günahı işlememek istiyor.

Witcher serisi muazzam bir seridir. Cinsel sahneler de "enter" ile geçilmektedir. Yani azıcık çıplaklık görmeye başlarsan ya da durumun o raddeye geldiğini anlarsan direkt o sahneyi geçebiliyorsun.
 
Bilinçli şekilde açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum laf olsun torba dolsun hesabı. Yanlış anlama düşüncene saygısızlık ettiğim için değil tutarsız konuştuğun için. Sahneleri atlamak diye çok basit bir yöntem varken oyuna sansür arıyorsun sansürlendiği zaman o sahneyi yine göreceksin bir nevi sansürlü japon filmleri gibi sonuçta verilen mesajı alıyorsun bazı şeyleri görmesende. Sahne atla demek en basit yöntem illa oynamak istiyorsan.
 
Sansürsüz bir şekilde oynamak mümkün değil diye biliyorum. Oyunun birçok yerinde cinsellik var. Hatta oyunun ilk sahnesinde Triss hanımefendinin net olmasa da cinsel organı gözüküyor. Göğüsleri de dahil.
 
Cevabı bilen arkadaşa sorunun çözümünü söylesin bitsin giysin olay. Bu konu 4 sayfalık tartışacak bir konumuydu cidden?
 
Arkadaşında yukarıda belirttiği gibi enter tuşuyla ara sahneleri geçebilirsiniz. 3 için geçerliydi büyük ihtimal 2'de de ara sahneler geçiliyordur.
 

Geri
Yukarı