Çözüldü Witcher 3 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Enes13254

Hectopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha dün sorunsuz oynadığım Witcher 3 şu anda açılmıyor. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum dosyaları doğruladım, staeam dan girip çıktım ne denediysem olmadı. Oyunu kütüphaneden açarken başlatılıyor yazıyor Steam'in yükleme simgesi çıkıyor sonra yeniden başlatma seçeneği geliyor ve açılmıyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar kimse yazmadı fakat sorunun çözümünü biraz araştıarak buldum
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center
eğer ki burdan sizin sisteminize uygun kurulumu yaparsanız (64 bit se 64 32 yse x86 yı indirerek)
genel olarak sorunu böyle çözmüş herkes bunu deneyerek yapabilirsiniz

(çözümü bulduğum kaynak) [Çözüldü] Witcher 3 VCOMP110.DLL hatası
PC'den en son ne değişiklik yaptın

En son bir uygulama kurarken visiul Studio bir şeyler indirmişti ondan oldu sanırım belirttiğim gibi sorunu çözdüm. Teşekkürlr
Arkadaşlar kimse yazmadı fakat sorunun çözümünü biraz araştıarak buldum
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center
eğer ki burdan sizin sisteminize uygun kurulumu yaparsanız (64 bit se 64 32 yse x86 yı indirerek)
genel olarak sorunu böyle çözmüş herkes bunu deneyerek yapabilirsiniz

(çözümü bulduğum kaynak) [Çözüldü] Witcher 3 VCOMP110.DLL hatası
PC'den en son ne değişiklik yaptın

En son bir uygulama kurarken visiul Studio bir şeyler indirmişti ondan oldu sanırım belirttiğim gibi sorunu çözdüm. Teşekkürlr

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı