Çözüldü Sürprizbozan Witcher 3 Ak Bostan Hancı Elsa Nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laouthren

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bütün kartları toplama görevinde kitaba göre Ak Bostan'da 1 kart kalmış gözüküyor. İnternette araştırma yaptım bu hancıdan almamız gerekmiş. Ama hancıyı bulamıyorum kendi hanında da yok. Yakındaki tüccarlara da baktım ancak onlarda da kart yok. Yardımcı olabilecek var mı?
1722535558607.png

Çözüm
CD Projekt forumlarında Ak Bostan hanında Gwent'le tanıştıran elemanı yenip Zoltan kartını almasına rağmen Velen'deki Asılmış Adam Ağacı'nın altındaki bi' kutudan aynı kartı alarak sorunu çözebilen bi' eleman olmuş.
Onun dışında attığım ikinci Steam konusunda "Yedi Kedi Hanı'nda satılan bütün kartları aldıktan sonra 1 gün meditasyon yapıp hancıdan ikinci bi' Decoy kartı alın" yazıyordu, yapmadıysanız deneyebilirsiniz.

Hiç bi' şekilde olmazsa nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın. Daha fazla konuyu kirletmeyeyim. @Laouthren
Ana hikayedeki han kavgası sonrasında o kadını bir daha bulamıyorsunuz. Ama yine de normalde Elsa'nın sattığı kartları o gittikten sonra hanın biraz dışındaki Bram'dan satın alabilmeniz lazım.

Son düzenleme:
Hanın sağ tarafında bir tüccar var ancak satmıyor herhangi bir kart.
Steam'de iki farklı konuda eksik kartın "Decoy" (Tuzak Kuklası) kartı olduğunu, ve Velen'de Karga Tüneği'ndeki Levazım Subayı'ndan ya da Novigrad'da Yedi Kedi İni hancısından aldığınızda Ak Bostan için de sayıldığını yazmışlar.
Deneyebilir misiniz? @Laouthren

Son düzenleme:
Steam'de iki farklı konuda eksik kartın "decoy" (tuzak kuklası) kartı olduğunu, ve Velen'de karga tüneği'ndeki levazım subayı'ndan ya da Novigrad'da yedi kedi ini hancısından aldığınızda ak bostan için de sayıldığını yazmışlar.
Deneyebilir misiniz? @Laouthren

Dostum ilk önce yardımın için teşekkür ederim. Yedi kedi hanına gittiğimde bana gul kartı verdi. Envanterine baktım orada da kart yoktu. Levazım subayında ise önceden yenip, envanterindeki bütün kartları almıştım. Ancak envanterine baktığımda tuzak kuklası vardı. Aldım. Ne olur olmaz bir maç daha yaptım. Ancak hala Ak Bostan'da bir kart daha olduğunu söylüyor bu kitap.
1722547870257.png

CD Projekt forumlarında Ak Bostan hanında Gwent'le tanıştıran elemanı yenip Zoltan kartını almasına rağmen Velen'deki Asılmış Adam Ağacı'nın altındaki bi' kutudan aynı kartı alarak sorunu çözebilen bi' eleman olmuş.
Onun dışında attığım ikinci Steam konusunda "Yedi Kedi Hanı'nda satılan bütün kartları aldıktan sonra 1 gün meditasyon yapıp hancıdan ikinci bi' Decoy kartı alın" yazıyordu, yapmadıysanız deneyebilirsiniz.

Hiç bi' şekilde olmazsa nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın. Daha fazla konuyu kirletmeyeyim. @Laouthren

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı