Witcher 3 alınır mı?

1. Arkadaşlar Witcher 1 veya 2 oynamadım. 3'ü çok övüyorlar diye alıp oynamak istiyorum oynayacak oyun kalmadığı için. Hikayesel olarak veya genel olarak önceki oyunlar ile bir bağlantısı var mı? Önceki oyunları oynamazsam ne kaybederim? Bu arada dedikleri kadar var mı gerçekten iyi mi o kadar? Neyini seviyorsunuz ki?
2. Boyutu kaç GB? Steam'den alacağım.

Hayır ilk önce W1-W2'yi bitirmelisin ki hikaye gidişatını öğrenebilesin. Önceki hikayeyi oynamazsan karakterleri tanıyamazsın, Ve evet önceki oyunlar ile bağlantısı var, witcher 1'in oynanışı çok vasat haberiniz olsun tabii sonradan alışıp oynayabiliyorsunuz vasat olmasına rağmen (bence).

En kötü Witcher 1 ile 2'nin hikayesini dinle öyle başla yoksa direk 3'te başlarsan hikaye konusunda çok bocalarsın.

İlk olarak oyun alınır, gayet iyi bir oyun. Hikayeler birbirleri ile bağlantılı, karakterleri tanımakta zorluk çekebilirsiniz ilk oyunları oynamazsanız. Bu da hikayeyi bir hayli etkiler, kimin ne olduğunu bilmeniz gerek. Bütün ek içerikler ile 50 GB'a yakın oluyor oyun. 48-49 GB olabilir, mod kurulu olduğu için tam bir boyut söyleyemiyorum.

Hikayeleri kötü olmasa da oynanışları zevksiz bu senelerde hocam, bana göre 2. oyun hala oynanabilir ama 1. gerçekten sıkıyor. O sebeple özetlerine bakarak geçilebilir. Oynamış kadar olmayacaktır ama en azından 0 bilgi ile girmemiş olur evrene.
Bende 1. oyunun sıkıcı combatına güzel demiyorum zaten :) 2. oyun tabii ki halen taş gibi bir oyun bana göre. Evet bir nebze 1. oyunu youtube'dan izleyip 2. oyunu oynayabilir bunda bir sakınca yok. Direkt 2 oyunu youtube'dan izlemek ve 2. oyunu deneyim etmemek hata olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı