Witcher 3 alınır mı?

KeltoşBebek

Decapat
Daha fazla  
Witcher 3 Xbox'da 40 TL'ye düşmüş, Complete Edition 100 TL. Oyuna çok güzel diyorlar, alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 Xbox'da 40 TL'ye düşmüş, Complete Edition 100 TL. Oyuna çok güzel diyorlar, alınır mı sizce?
Türü seviyorsanız alınır, hiç alakanız yoksada pek para değil doğrusu.
Tür: Aksiyon, RPG

1-) Xbox'da olan konsol sürümümü, PC mi bak.

2-) kesinlikle Complete Edition alın bunda bütün DLC'ler dahil geliyor

3-) tartışmasız en iyi top 5 girebilecek bir oyun kesinlikle deneyin, Türkçe altyazıda var.

4-) Epic Games'te Complete Edition 160 TL.

PC sürümünü aldığından emin ol. Bunun dışında kesinlikle alınır, çerez parası zaten. Ben yukarıdaki arkadaş gibi en iyi 5 oyundan biri diyemem ama yıllar önce çıkmasına rağmen hala taş gibi bir oyundur ve birçok oyundan birçok konuda hala çok iyidir. Türkçe olması da başka bir artısı. Alacaksanız Complete Edition alın, ortalama 150 saat'de anca bitirirsiniz.

Açık dünya seviyorsanız alınır. Ben açık dünya pek sevmediğim için ısınamadım bu oyuna. Gta rdr gibi oyunlar da benim için o kadar zevkli değildi. Ama benim istisna olduğumu açık dünya rpg oyunlarını hic sevmediğimi goz önünde bulundurman gerekiyor. Açık dünya rpg seviyorsan en iyi 5 oyundan birisidir. Rdr2 gta v ayarında bir oyun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı