Witcher 3 Alınır mı?

Aynen kitaplarını okursanız hem öncesini anlamış da olursunuz. Oyunda ön yargı yapılacak hiçbir şey yok bence. Sadece bazı yerlerde düzgün anlamanız gerekiyor yoksa seçimlerinizi yanlış yapıp istemediğiniz sonuçlar alabilirisiniz. Ancak oyunun akıcılığı olsun grafikleri, oynanışları olsun oyun muazzam. Her türlü tavsiye ederim.

Bu oyunu sıkıcı bulan bir tek ben miyim acaba? Arkadaşımda oynadım çok sıkıcı oyun %95 konuşma %5 dövüş içeriyor. Arkadaşım ilk başta anlamadığın için sana öyle geliyor dedi ben de o yüzden bu konuyu açtım Witcher 3 alınır mı?
Değilsin bende arkadaşım çok övdü diye aldım 8 saat oynadım artık girip sıkıntıdan dayanamayıp çıkıyorum.

@Hardrockteo Oyun zor değil. Zorlanırsanız birazcık Witcher evrenini anlamakta biraz zorlanırsınız. Bu yüzden tavsiyem seriye en baştan başlamanız. Evreni, hikayeyi, karakterleri ve mantığı anlayarak gitmeniz.

Bu oyunu sıkıcı bulan bir tek ben miyim acaba? Arkadaşımda oynadım çok sıkıcı oyun %95 konuşma %5 dövüş içeriyor. Arkadaşım ilk başta anlamadığın için sana öyle geliyor dedi ben de o yüzden bu konuyu açtım Witcher 3 alınır mı?

Witcher 3 üstün ve kalıcı nitelikte bir başyapıt adeta. Lakin anladığım kadarı ile okumayı pek seven biri değilsiniz Witcher 3 ana ve yan görevleri ile senaryo odaklı bir yapım. Senaryo sizin verdiğiniz kararlara göre şekilleniyor. Ayrıca her ne kadar opsiyonel olsa da genel olarak Witcher evrenini anlatan oyun içi okunacak belki de yüzlerce kitap var.

Oyun kültürü PUBG, LOL, CS GO gibi oyunlar ile kısıtlı olan insanların pek keyif alarak oynayacağı yapımlar değil Witcher 3 ve türevleri, herkese hitap etmiyor.

Son düzenleme:
Oynanış videolarını izleyerek biraz daha gözlem yapın, bence de muhteşem bir oyun.

Ancak bunu kimseye dayatmak uygun değil, çünkü gerçekten sizinle bütünleşmezse oynamayacağınız bir oyun; birçok arkadaşımda bunu gördüm. Eğer senaryoyu/hikayeyi önemsemeyerek oynamayı düşünüyor ve sadece avlanmayı düşünüyorsanız almanızı tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı