Witcher 3 Ana Hikaye ile DLC bağlantısı var mı?

Setaruno

Decapat
Bu yazıda Witcher 3 ana hikayesi ve ek paketleri ile ilgili spoiler vardır, ana oyunu ve DLC'leri bitirmeyenlere duyrulur!

Witcher 3'ü oynamayı hep çok istedim ama bilgisayarım elvermiyordu, GeForce Now çıkınca bana da gün doğdu. Hemen oyunu aldım bitirdim, tabii ki kesmedi ve DLC'leri de aldım. Ben Hearts of Stone ve Blood and Wine paketlerini New Game + ile açıp oynadım. Ana hikayeden bağımsız bir şekilde oynadım ve bitirdim. Eğer ana oyunuma devam ederek bitirseydim farklı durumlarla karşılaşacak mıydım?

Örneklemem gerekirse, ana hikayede Triss ile birlikte olmayı seçmiçtim ve Yen'e onu gerçekten sevmediğimi söyleyip ilişkimi bitirmiştim. Oyunun sonunda da Triss ile mutlu mesut yaşamaya başlamıştım. Daha sonra Blood and Wine'ı bitirdiğimde Corvo Bianco'ya Dandelion geldi. Merak ettiğim şu, eğer ana oyunuma devam etseydim Dandelion yerine Triss gelir miydi? (Hikayeye göre Triss ile Corvo Bianco'da değil Kovir'de yaşıyoruz biliyorum ama sonuçta arada bir zaman farkı var ve burada yaşamaya karar vermiş olabiliriz) Sonuçta Dandelion yerine Triss gelse ve onunla yaşamaya başlasak benim için çok iyi bir son olurdu.

Sorum sadece belirttiğim örnek üzerinden algılanmasın. Bu sadece aklıma gelen bir tanesi. Merak ettiğim şey, eğer ana oyunuma devam etseydim herhangi bazı değişiklikler olacak mıydı?

Blood and Wine DLC'si nin sonunda küçük bir bağlantı var. Üzüm bağına Triss,Yen veya Ciri geliyor. Eğer Yen'e normal hikayede seni seviyorum dersen o geliyor, Triss'te öyle. İkisine de seviyorum veya sevmiyorum dersen Ciri gelir. Dandelion'un geldiğini bilmiyordum.

New game+ yapmadan devam etseydiniz Blood and Wine sonunda Triss gelecekti. Yeni oyunda muhtemelen ikisini de idare etmeye çalıştınız ve Dandeliona kaldınız :D Başka da senaryonun etkilediği sonlar bulunmuyor dlc paketlerinde.

New game + değil yanlış yazmışım 🤭 Yeni oyun diyip sadece Hearts of Stone açtım ve sonra Blood and Wine'a devam ettim. Yani bir daha ne Yen'i ne Triss'i gördüm. Oyun sonunda Dandelion çıkageldi 😂
Cevaplarınız için teşekkürler sorunum çözüldü, kendi kafamda oyunun sonunu değiştirdim ve Corvo Bianco'da Triss ile birlikte yaşıyoruz. Artık daha huzurluyum 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı